More RaA�a zgjedhet ambasadore e Balkans Beyond Borders

Balkans Beyond Borders (Ballkani PA�rtej Kufijve) A�shtA� njA� organizatA� joqeveritare e pA�rkushtuar pA�r nxitjen e mobilitetit dhe bashkA�punimit tA� tA� rinjve nA� Ballkan duke pA�rdorur artin e krijimit tA� filmave tA� shkurtA�r dhe fuqinA� e imazhit.

KA�sisoj, More RaA�a, regjisore dhe skenariste nga Kosova, A�shtA� zgjedhur ambasadore e KosovA�s nA� kA�tA� organizatA�, shkruan KultPlus.

Nxitja e dialogut, ndA�rveprimit dhe nxA�nies inovative midis tA� rinjve nA� rajon, Ballkani PA�rtej Kufijve (BBB) synon tA� kontribuojA� pA�r njA� tA� ardhme mA� tA� mirA� dhe evropianizim tA� Ballkanit.

QA�llimi organizatA�s A�shtA� tA� pA�rmirA�sojmA� bashkA�punimin midis festivaleve lokale, qendrave tA� filmit dhe seminareve filmike me qA�llim tA� krijimit tA� njA� rrjeti ndA�r-ballkanik qA� mund tA� promovojA� nA� mA�nyrA� efikase punA�n e artistA�ve tA� rinj nga rajoni dhe mA� gjerA�, si dhe kulturA�n dhe diversitetin e Ballkanit pA�r njA� audiencA� ndA�rkombA�tare.

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.