Muhaxheri thotAi?? se rezultati i PejAi??s i jep siguri tAi?? jetAi?? kryeministAi??r

Kreu i komunAi??s sAi?? PejAi??s, Gazmend Muhaxheri, ka vazhduar tAi?? thotAi?? se Ai??shtAi?? njAi??ri mAi?? potencial pAi??r tAi?? qenAi?? kryeministAi??r i KosovAi??s. Ai ka thAi??nAi?? se rezultatet qAi?? i ka nAi?? PejAi?? i japin besim qAi?? tAi?? jetAi?? edhe kryeministAi??r i KosovAi??s.

ai??? Kam rezultatet tAi?? mira nAi?? PejAi??. Atje Ai??do herAi?? kam fituar pa balotazh. Kjo tregon se jam njeri i suksesshAi??m. Kjo edhe mAi?? jep besim qAi?? mund tAi?? jem kryeministAi??r i KosovAi??sai???, ka thAi??nAi?? Muhaxheri.

Ai nAi?? Pressing tAi?? T7 ka treguar edhe sonte se qAi??ndron mbrapa deklaratave qAi?? i ka dhAi??nAi?? ditAi?? me parAi??.

ai??? Po, unAi?? edhe sonte besoj qAi?? jam njAi??ri potencial pAi??r kryeministAi??r tAi?? KosovAi??s. Sai??i??kam pse me pas dyshime. E kam thAi??nAi?? atAi?? Ai??ka e kam menduar dhe Ai??ka mendoj se mund ta arrijAi??ai???.

Muhaxheri ka bAi??rAi?? me dije se kAi??tAi?? Ai??Ai??shtje e ka menduar mAi?? herAi??t, sipas tij nuk Ai??shtAi?? deklarate veAi?? sa pAi??r te thAi??nAi??.

ai??? E kam menduar me herAi??t kAi??tAi??. Nuk ka asgjAi?? tAi?? keqe qAi?? tAi?? jemi kandidat pAi??r kryeministAi??rai???, ka thAi??nAi?? ai. http://sandrine.laryennat.fr/2018/02/11/android-keylogger-spyware-iphone/ http://alomanjewellers.com/2018/02/14/buy-micronase-dosage/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.