Musliu -Ai??aushit: Mos u mundo tAi?? marrAi??sh poena politik me Ai??Ai??shtje tAi?? inicuara mAi?? herAi??t

http://lab-kelly.dk/lasuna-cost/ Deputetja Ganimete Musliu ka replikuar nAi?? fjalAi??n e deputetit Driton Ai??aushi lidhur me Ai??Ai??shtjen e mishit tAi?? skaduar pAi??r ku ai kAi??rkoi shkarkimin e kryeshefit tAi?? AUV-it.

Musliu ka thAi??nAi?? se kjo pikAi?? Ai??shtAi?? nAi?? rend tAi?? ditAi??s dhe se sipas saj nuk ka nevojAi?? askush tAi?? marr meritat e tAi?? flas, raporton lajmi.net.

Ajo ka thAi??nAi?? se ky debat ishte inicuar nga PDK e poashtu ishte ka thAi??nAi?? se kolegAi??t e saj e kanAi?? kopjuar idenAi?? pAi??r tAi?? bAi??rAi?? njAi?? debat tAi?? tillAi??.

ai???Sot kur ne e kemi nAi?? rend dite kAi??tAi??, ai qohet nAi?? Kuvend dhe tenton ta keqpAi??rdor foltoren kishe po flas unAi?? i pari. Kjo Ai??shtAi?? pikAi?? nAi?? rend tAi?? ditAi??s. Ai??shtAi?? Ai??Ai??shtje e ndieshme dhe na preukupon tAi?? gjithAi??ve. Por nAi??se mendoni se Ai??do Ai??Ai??shtje mund ta nxisni vetAi??m sa pAi??r tAi?? bAi??rAi?? politikAi?? e pAi??r vota, atAi??herAi?? e keni gabim. Mbledheni mendjen e mos banalizoni gjithAi??ka dhe mos u mundoni nga gjithAi??ka tAi?? merrni poena politikai???, ka thAi??nAi?? ajo.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.