NesA�r nis Panairi i Librit

Panairi i 20a��tA� me radhA�, do tA� mbahet nga 5-10 qershor, nA� Ambientet e Pallatit tA� RinisA�, organizuar nga Shoqata e Botuesve tA� KosovA�s.
KA�tA� vit, organizatorA�t, Panairin e lidhin edhe me 10 vjetorin e pavarA�sisA� sA� KosovA�s, duke organizuar kA�shtu edhe njA� varg aktivitetesh qA� pA�rkojnA� me pA�rvjetorA� tA� personaliteteve tA� shquara tA� letA�rsisA� shqiptare dhe botA�rore.

NA� kA�tA� vit jubilar, pritet tA� marrin pjesA� rreth 100 botues nga Kosova, ShqipA�ria, Maqedonia dhe Diaspora. Numri i titujve tA� rinj A�shtA� rreth 1400-1500, ndA�rsa numri i titujve tA� viteve tA� fundit A�shtA� rreth 5000.

Panairi do tA� ketA� edhe mysafirA� nderi, shkrimtarA� tA� shquar shqiptarA� dhe tA� huaj.

Panairi i librit, organizohet A�do vit nga Shoqata e Botuesve tA� KosovA�s. Panairi i parA�, historik, A�shtA� mbajtur nga 17-22 nA�ntor 1999, ndA�rsa tA� tjerA�t organizohen gjatA� fillimqershorit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.