New York Times fiton Ai??mimin Pulitzer pAi??r raportimin e rastit ai???Weinsteinai??i??

 

The New York Times dhe The New Yorker Magazine kanAi?? fituar Ai??mimin Pulitzer pAi??r shAi??rbimin ndaj publikut. http://www.loperaysimon.com/?p=4364

KAi??tAi?? tAi?? hAi??nAi?? ato kanAi?? marrAi?? kAi??tAi?? Ai??mim, pAi??r raportimin e tyre mbi akuzat pAi??r abuzime seksuale tAi?? ish producentit tAi?? Hollywood, Harvey Weinstein, pAi??rcjell Klan Kosova.

Pas raportimit nga New York Times, njAi?? numAi??r i madh grash kryesisht aktore kanAi?? akuzuar producentin e famshAi??m, pAi??r ngacmime, abuzime dhe dhunime seksuale.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.