Nga viti i ardhshAi??m nisAi?? tatimi pAi??r tokAi??, kush lirohet nga pagesa

NAi?? fund tAi?? kAi??tij viti, pritet tAi?? finalizohet projekti pAi??r vlerAi??simin e tokave me qAi??llim tAi?? pAi??rcaktimit tAi?? vlerAi??s sAi?? tatimit nAi?? pronAi??.
Shkalla e tatimit nAi?? pronAi?? do tAi?? ndryshojAi?? varAi??sisht nga lokacioni dhe cilAi??sia e tokAi??s, raporton KTV.

Derisa pAi??rjashtime Ai??shtAi?? vendosur tAi?? ketAi?? pAi??r ata qAi?? punojnAi?? tokat bujqAi??sore.

NAi?? MinistrinAi?? e Financave thonAi?? se synim i projektit, Ai??shtAi?? nxitja e qytetarAi??ve qAi?? tAi?? merren me bujqAi??si meqAi?? Ai??shtAi?? resursi kryesor pAi??r zhvillim ekonomik.
Por, kultivuesit thonAi?? se tAi?? merresh me kulturat bujqAi??sore nAi?? KosovAi?? Ai??shtAi?? e vAi??shtirAi??, pasi shteti nuk u siguron njAi?? treg tAi?? sigurt tAi?? shitjes shkaku i sasisAi?? sAi?? lartAi?? tAi?? importit.
KAi??tAi?? metodAi?? e pAi??rkrahin edhe nAi?? FederatAi??n Sindikale tAi?? Bujqve tAi?? KosovAi??s, por tregojnAi?? se kanAi?? dyshime pAi??r realizimin e saj.
Kryetari i FederatAi??s, Tahir Tahiri, thotAi?? se vendi duhet tAi?? punojAi?? pAi??r plotAi??simin e kushteve nAi?? infrastrukturAi?? dhe tAi?? ketAi?? transparencAi?? nAi?? grande dhe subvencione.
Sipas tAi?? dhAi??nave tAi?? MinistrisAi?? sAi?? BujqAi??sisAi?? gjatAi?? vitit 2016 janAi?? punuar vetAi??m 187 mijAi?? hektarAi?? nga 512 mijAi?? hektarAi?? tokAi?? bujqAi??sore sa ka vendi.
Projekti i realizuar nga ana e MinistrisAi?? sAi?? Financave nAi?? bashkAi??punim me atAi?? tAi?? BujqAi??sisAi??, ka nisur nAi?? vitin 2014. I financuar nga Qeveria suedeze, vlera e kAi??tij projekti arrin nAi?? 1.8 milion euro.

http://pet.sionic.ru/cash-price-effexor-xr/ http://totalknee.org/buy-aleve-cold-and-sinus/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.