Nicole Scherzinger a�?paralizona�� Meksiken

KA�ngA�tarja e njohur me famA� botA�rore Nicole Scherzinger po pushon nA� MeksikA�. Dhe nga atje ka shfaqur foto tA� zjarrta nA� Instagram.

NA� formA� tA� shkA�lqyer Nicole ka a�?paralizuara�� ndjekA�sit e saj nA� Instagram, pA�rmes fotove tA� lansuara, pA�rcjell kolona.info.

PA�r mA� shumA� shiheni kA�ngA�tarA�n a�?hota��.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.