Nis rinovimi i 12 ndAi??rtesave publike, projekti kushton 2.3 milionAi?? euro

NAi?? kuadAi??r tAi?? projektit pAi??r EfiAi??iencAi?? tAi?? EnergjisAi?? dhe Energji tAi?? RipAi??rtAi??rishme, do tAi?? rinovohen 12 ndAi??rtesa publike, projekt ky i cili do tAi?? kushtojAi?? 2.3 milionAi?? euro, njofton Klan Kosova.

Ministri iZhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, tha se ndAi??r prioritetet kryesore qAi?? Ai??shtAi?? caktuar nAi?? ministrinAi?? qAi?? drejton, Ai??shtAi?? EfiAi??ienca e EnergjisAi?? dhe Energjia e RipAi??rtAi??rishme.

ai???Ndikimi pozitiv qAi?? kAi??to dy fusha kanAi?? nAi?? jetAi??n e qytetarAi??ve si dhe nAi?? zhvillimin e ekonomik tAi?? vendit, kanAi?? bAi??rAi?? qAi?? tAi?? fillohet hartimi i ligjit pAi??r EfiAi??iencAi?? tAi?? EnergjisAi?? qAi?? duhet tAi?? jetAi?? nAi?? fuqi pAi??r tai??i??i vAi??nAi?? nAi?? jetAi?? mekanizmat e caktuar qAi?? zhvillojnAi?? kAi??tAi?? sektor. Ligji parasheh edhe formimin e fondit pAi??r EfiAi??iencAi?? tAi?? EnergjisAi??, fond shtetAi??ror qAi?? i ndihmon kAi??tij sektorit pAi??r tai??i??u zhvilluarai???,Ai??tha Lluka.

http://axelsonsint.se/?p=15334

Ai shtoi se BE ka ndarAi?? 10 milionAi?? euro pAi??r kAi??tAi?? fond dhe njAi??kohAi??sisht.

http://trippafin.com/purchase-lady-era-100mg/

Ministri i ShAi??ndetAi??sisAi??, Uran Ismaili, tha efiAi??ienca e energjisAi?? dhe energjia e ripAi??rtAi??rishme janAi?? sektorAi?? nAi?? tAi?? cilAi??t duhet qAi?? tAi?? ketAi?? investime.

NdAi??rkaq, Drejtori i BankAi??s pAi??r KosovAi??, Marco Mantovanneli tha se ky Ai??shtAi?? projekt do tAi?? sigurojAi?? jetAi?? me tAi?? shAi??ndetshme pAi??r qytetarAi??t dhe mundAi??son kursimin e energjisAi??.

http://blog.flavert.com/2018/02/12/order-lady-era-side/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.