NjAi?? zgjidhje natyrale pAi??r parandalimin e gripit, pini kAi??tAi?? lAi??ng frutash

Ka njAi?? mAi??nyrAi?? mAi?? natyrale pAi??r tAi?? parandaluar gripin.

Ai??shtAi?? njAi?? frut dhe lAi??ngu i tij qAi?? ndihmon pAi??r tAi?? pAi??rforcuar imunitetin, i pasur me vitaminAi?? C dhe antioksidantAi??, shumAi?? tAi?? rAi??ndAi??sishme pAi??r tai??i??u mbrojtur nga viruset.

LAi??ngu i shegAi??s Ai??shtAi?? njAi?? pAi??rzierje vitaminash dhe antioksidantAi??sh. Ai forcon sistemin imunitar nAi?? mAi??nyrAi?? tAi?? pAi??rkryer.

Shega Ai??shtAi?? e pasur me shumAi?? elemente tAi?? rAi??ndAi??sishme, siAi?? janAi?? magnezi, mangani, zinku, hekuri, natriumi dhe bakri, veAi?? vitaminAi??s C. NAi?? treg mund tAi?? gjeni shtrydhAi??se shege, por edhe nAi??se e konsumoni me kokrra, pAi??rfitimet do tAi?? vijnAi??. Shega Ai??shtAi?? njAi?? mbretAi??reshAi?? e tyre. http://22.vlsadik.ru/?p=3519

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.