http://yalasarat.info/1396/11/27/spy-app-spy-on-iphone/

PAi??r tAi?? gjithAi?? ithtarAi??t e ekranit, ai mbetet njAi?? nga prezantuesit e rrallAi?? tAi?? televizioneve shqiptare.

I pakonkurueshAi??m nAi?? sAi??rAi??n e tij, Adi Krasta cilAi??sohet si simbol i elokuencAi??s mediatike dhe njAi?? nga figurat elitAi?? qAi?? me profesionalizmin e tij ka bAi??rAi?? pAi??r vetAi?? admirues tAi?? shumtAi?? ndAi??r vite.

Por, veAi??mas karrierAi??s dhe angazhimeve tAi?? momentit, siAi?? duket asgjAi?? nuk e pengon Adin qAi?? tAi?? bAi??het nostalgjik, dhe tAi?? nxjerr nga sAi??nduku i vjetAi??r i kujtimeve njAi?? nga fotot mAi?? domethAi??nAi??se nAi?? arkivAi??n e momenteve tAi?? fiksuara nAi?? celuloidin e Ai??asteve tAi?? vyera nAi?? televizion.

E kush nuk e mban mend emisionin ai???12 vallAi??zime pa njAi?? tAi?? shtunAi??ai???, ku prezantuesi sfidues asokohe, por edhe sot pAi??r vet llojin e formateve televizive qAi?? ka zgjedhur tAi?? moderojAi?? ndAi??r vite, shfaqej nAi?? drejtimin e njAi?? spektakli kAi??rcimi, me personazhe tAi?? njohur, e jo vetAi??m.

NdonAi??se, kanAi?? kaluar dekada, asgjAi?? nuk e Ai??ai??i??bAi??n kujtimin pAi??r njAi?? nga kohAi??t mAi?? tAi?? arta profesionale pAi??r moderatorin e njohur.

Ai ka postuar sAi?? fundmi nAi?? instagram, njAi?? foto ku shfaqet nAi?? krahAi?? tAi?? ish-Miss FotozhenisAi?? sAi?? parAi??, e dalAi?? kjo nga njAi?? konkurs bukurie, ndAi??rsa Adi shkruan nAi?? dixhiturAi??n e fotos: ai???12 vallAi??zimeai??i??ai??? me Valbona Ai??obAi??n.