Opozita nAi?? kAi??rkim tAi?? formulAi??s pAi??r zgjedhje tAi?? parakohshme

http://toannhungauto.com/diabecon-price-in-india/ http://vidabreve.com/naprosyn-500-price/ http://www.everyonebegreen.com/buy-ashwagandha-plant-online-india/ Opozita nAi?? Kuvendin e KosovAi??s vazhdon tAi?? kontestojAi?? legjitimitetin e qeverisAi?? aktuale tAi?? KosovAi??s, por zyrtarisht nuk ka ndAi??rmarrAi?? ndonjAi?? nismAi?? drejt ngritjes sAi?? ndonjAi?? mocioni tAi?? mosbesimit, sado qAi?? kjo Ai??Ai??shtje pAi??rmendet si mundAi??si reale.

NAi?? Kuvendin e KosovAi??s, opozita po tregohet mjaft aktive. VetAi??m pAi??r seancAi??n e kAi??saj jave, opozita ka ftuar nAi?? katAi??r interpelanca kryeministrin Ramush Haradinaj.

PAi??rfaqAi??suesit e Lidhjes Demokratike e KosovAi??s, pAi??rkatAi??sisht partisAi?? mAi?? tAi?? madhe opozitare, kanAi?? pAi??rsAi??ritur edhe nAi?? seancAi??n e sAi?? hAi??nAi??s se qeveria e drejtuar nga kryeministri Ramush Haradinaj e ka humbur legjitimitetin pAi??r tAi?? qeverisur me vendin.

Shefi i Grupit Parlamentar tAi?? Lidhjes Demokratike tAi?? KosovAi??s, Avdullah Hoti, deri sa ka folur nAi?? seancAi??, tha se Ai??shtAi?? e pakuptimtAi?? se si qeveria aktuale ka nAi?? kabinetin e vet ministra tAi?? cilAi??ve u janAi?? ngritur aktakuza.

ai???NAi?? ketAi?? qeveri janAi?? tre ministra qAi?? kanAi?? aktakuza tAi?? ngritura. Ai??shtAi?? edhe njAi?? ministAi??r qAi?? ka shkelur kodin penal duke rrezikuar sigurinAi?? publike, por qAi?? Ai??shtAi?? mbajtur nAi?? qeveri me votat e deputeteve tAi?? partive nAi?? ketAi?? koalicion. Por, ne nuk mund tAi?? pajtohemi qAi?? personat me aktakuzAi?? tAi?? vazhdojnAi?? tAi?? kryejnAi?? detyrat e tyre zyrtare. Ai??shtAi?? e qartAi?? se nAi?? krye tAi?? detyrave tAi?? tyre zyrtare nuk mund tAi?? jenAi?? tAi?? paanshme nAi?? ndAi??rkohAi?? qAi?? hetohenai???, ka thAi??nAi?? Hoti.

DeputetAi??t e LDK-sAi??, kanAi?? kAi??rkuar qAi?? kryeministri Ramush Haradinaj dhe Kryetari i Kuvendit tAi?? KosovAi??s, Kadri Veseli dhe kryetar i PartisAi?? Demokratike tAi?? KosovAi??s, pjesAi?? e koalicionit qeverisAi??s qAi?? lirojAi?? nga detyra ministrat qAi?? u janAi?? ngritur aktakuza nga Prokuroria Speciale.

Kryetari i Kuvendit tAi?? KosovAi??s, Kadri Veseli, tha se deputetAi??t e LDK-sAi?? me disa Ai??Ai??shtje janAi?? duke ekzagjeruar nAi?? ketAi?? rrafsh.

ai???Do tAi?? pAi??rgjigjem nAi?? pjesAi??n Ai??ka kanAi?? tAi?? drejtAi?? dhe nAi?? pjesAi??n qAi?? mendoj se ishte pak sa e shtuar e ekzagjeruar. NAi?? pjesAi??n se sa Ai??shtAi?? e drejt do tai??i??i qAi??ndroj deri nAi?? fundai???, tha Veseli.

NAi?? anAi??n tjetAi??r, deputeti Avdullah Hoti, tha se sa mAi?? parAi?? duhet tAi?? caktohet data e zgjedhjeve duke u mbAi??shtetur nisAi??m e tyre pAi??r zgjedhje tAi?? jashtAi??zakonshme.

ai???Ne nuk mund tai??i??ju ndihmojmAi?? qAi?? tAi?? pastroni radhAi??t e juaja nga njerAi??zit qAi?? po akuzohen Ai??do ditAi?? pAi??r vepra tAi?? ndryshme. Ai??shtAi?? e qartAi?? se ky koalicion ka humbur legjitimitetin nAi?? Ai??do aspekt pAi??r tAi?? qeverisur me vendin. Sa mAi?? parAi?? qAi?? tAi?? mbAi??shtetet nisma e LDK-sAi?? pAi??r zgjedhja tAi?? parakohshme, por tAi?? organizuara mirAi??, Ai??shtAi?? mAi?? mirAi?? pAi??r qytetarAi??t e venditai???, tha Hoti.

Nga ana tjetAi??r, shefi i Grupit Parlamentar tAi?? LAi??vizjes VetAi??vendosjes, Glauk Konjufca, tha se qeveria Haradinaj Ai??shtAi?? krijuar vetAi??m pAi??r tAi?? kaluar demarkacionin dhe formuar asociacionin e komunave me shumicAi?? serbe. Sipas tij, qeveria aktuale duhet tAi?? largohet sa mAi?? parAi??.

ai???Pra [kjo qeveri ] nuk ka lidhje as me zhvillim ekonomik, as me zhvillim tAi?? arsimit, as me pAi??rmirAi??sim tAi?? shAi??ndetAi??sisAi??. Kurse sa i pAi??rket kAi??saj qAi?? po thonAi?? qAi?? Ai??shtAi?? jo patriotike tAi?? rrAi??zohet kjo qeveri me ListAi??n Serbe, si Ai??shtAi?? e mundshme tAi?? thuhet kAi??shtu, kur Lista Serbe Ai??shtAi?? nAi?? qeveri. Pra, tAi?? thuash qAi?? Ai??shtAi?? e pandershme tAi?? rrAi??zohesh me ListAi??n Serbe, kurse qenka e ndershme tAi?? qeverisAi??sh me ListAi??n Serbe, kjo me tAi?? vAi??rtet nuk do komentai???, tha Konjufca.

Koalicioni aktual po ballafaqohet me faktin e humbjes sAi?? shumicAi??s nAi?? Kuvend, pasi qAi?? Lista Serbe ka vendosur tAi?? kalojAi?? nAi?? opozitAi??.

NdAi??rkohAi??, mbi qeverinAi?? rAi??ndojnAi?? edhe disa aktakuza tAi?? ngritura sAi?? fundi nga Prokuroria e Shtetit ndaj tre ministrave tAi?? saj. /REL

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.