Pacolli ai???Qytetar nderi i KukAi??sitai???

Sot, nAi?? 19 vjetorin e eksodit kosovar nAi?? KukAi??s, ministrit tAi?? JashtAi??m, Behgjet Pacolli, i dorAi??ai??i??zohen nga Qarku i KukAi??sit titujt ai???Qytetar Nderi i KukAi??sitai??? dhe ai???Nderi i Qarkut KukAi??sai???.

NAi?? njoftim thuhet se nderimet jepen pAi??r kontributin e mAi??hershAi??m tAi?? Pacollit nAi?? mbAi??shtetje tAi?? luftAi??s Ai??lirimtare.

ai???Nderimet jepen pAi??r kontributin e mAi??hershAi??m tAi?? z. Pacolli nAi?? mbAi??shtetje tAi?? luftAi??s Ai??lirimtare, tAi?? kampeve tAi?? bashkAi??kombAi??sve larguar nga lufta, si dhe vizionit pAi??r zhvleftAi??simin e kufijve midis shqiptarAi??ve nAi??pAi??rmjet zhvillimit ekonomikai???, ka bAi??rAi?? tAi?? ditur Bashkia e KukAi??sit.

Pacolli do tAi?? qAi??ndrojAi?? nAi?? KukAi??s, gjatAi?? pjesAi??s sAi?? parAi?? tAi?? ditAi??s, ku do tAi?? marrAi?? dy mirAi??njohje nga qyteti dhe qarku i KukAi??s-Has-TropojAi??.

Bashkia e KukAi??sit i akordon, Behgjet Pacolli, titullin ai???qytetar nderi i KukAi??sitai???, pAi??r iniciativAi??n e tij si President pAi??r krijimin e HapAi??sirAi??s sAi?? PAi??rbashkAi??t Ekonomike KombAi??tare.

ai???Ministri i JashtAi??m Pacolli Ai??shtAi?? dekoruar mAi?? herAi??t edhe nga Presidenti i RepublikAi??s sAi?? ShqipAi??risAi?? me titullin e lartAi?? ai???Nder i Kombitai??i??. Ai, Ai??shtAi?? qytetar Nderi i KorAi??Ai??s, LezhAi??s, dhe ka disa tituj akademikAi?? nga universitete tAi?? vendit amAi??. Gjithashtu, ai ka tituj dhe nderime nga qytete dhe shtete tAi?? SHBA-ve, ItalisAi??, Filipineve, PerusAi??, etjai???, bAi??het e ditur nAi?? njoftimin pAi??r media tAi?? MPJ-sAi??.

16 prilli Ai??shtAi?? dita kur ky qytet dhe qarku nAi?? tAi??rAi??si pAi??rkujton eksodin e kosovarAi??ve 19 vjet mAi?? parAi??, me aktivitete tAi?? ndryshAi??m, ku marrin pjesAi?? qytetarAi?? nga tAi?? dy anAi??t e kufirit tashmAi?? tAi?? hapur dhe pAi??rfaqAi??sues tAi?? Institucioneve. http://bursasoylem.com/2018/02/15/generico-de-hyzaar-plus/ http://axelsonsint.se/?p=15178

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.