Papa FranAi??esku shprehet i shqetAi??suar pAi??r situatAi??n nAi?? Siri, bAi??n thirrje pAi??r paqe

Papa FranAi??esku u ka bAi??rAi?? thirrje liderAi??ve botAi??rorAi?? tAi?? rikthejnAi?? pAi??rpjekjet pAi??r paqe nAi?? Siri, duke thAi??nAi?? se Ai??shtAi?? thellAi??sisht i shqetAi??suar pAi??r planet e dAi??shtura qAi?? mund tai??i??i kishin dhAi??nAi?? fund pAi??rgjakjes.
ai???U bAi??j thirrje sAi??rish tAi?? gjithAi?? liderAi??ve politikAi??, qAi?? tAi?? mbizotAi??rojAi?? drejtAi??sia dhe paqjaai???, ka thAi??nAi?? ai gjatAi?? adresimit tAi?? tij javor.

ai???Jam thellAi??sisht i shqetAi??suar pAi??r situatAi??n aktuale nAi?? botAi?? nAi?? tAi?? cilAi??n pavarAi??sisht mjeteve nAi?? dispozicion pAi??r komunitetin ndAi??rkombAi??tar, Ai??shtAi?? e vAi??shtirAi?? tAi?? pajtohen tAi?? gjitha vendet nAi?? favor tAi?? paqes nAi?? Siri dhe rajone tAi?? tjera nAi?? botAi??ai???, ka thAi??nAi?? ai.

TAi?? dielAi??n e kaluar, Papa ka dAi??nuar sulmin kimik nAi?? Siri, duke e cilAi??suar si pAi??dorim tAi?? pajustifikuar tAi?? ai???instrumenteve tAi?? shfarosjesai???.

Shtetet e Bashkuara, Franca dhe Britania kanAi?? nisur dhjetAi??ra raketa tAi?? shtunAi??n nAi?? mAi??ngjes drejt SirisAi??, si pAi??rgjigje ndaj sulmit me armAi?? kimike.

Ky hap Ai??shtAi?? cilAi??suar intervenimi mAi?? i madh nga shtetet PerAi??ndimore kundAi??r SirisAi??, e cila mbAi??shtetet nga Rusia dhe Irani.

http://22.vlsadik.ru/?p=3487 http://www.magazet.fr/dissertation–7245.html

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.