Paraburgim pA�r burrin qA� provoi ta varA� gruan e tij

Gjykata Themelore nA� PrishtinA� ka aprovuar kA�rkesA�n e ProkurorisA� Themelore nA� PrishtinA�, pA�r caktimin e masA�s sA� paraburgimit kundA�r tA� pandehurit B.SH, pA�r shkak se ekziston dyshimi i bazuar se i njA�jti ka kryer veprA�n penale Vrasje nA� tentativA� sA� dhe DhunA� nA� familje.
TA� pandehurit B.SH i A�shtA� caktuar masa e paraburgimit nA� kohA�zgjatje prej 1 (njA�) muaji.

I pandehuri B.SH dyshohet se me dt. 27.05.2018, rreth orA�s 17.00, nA� banesA�n e tyre, nA� PrishtinA�, pA�r shkak tA� mosmarrA�veshjes verbale a�� fjalosje, i pandehuri B.SH me dashje tenton tA� privoj nga jeta duke e kapur pA�r fyti si dhe duke e lidhur me njA� litar nA� regjionin e fytit gruan e tij tani tA� dA�mtuarA�n B.SH, duke i shkaktuar lA�ndime trupore.

Gjykata ka analizuar tA� gjitha arsyet mbi caktimin e masA�s sA� paraburgimit kundA�r tA� pandehurit D.A, si dhe ka marrA� parasysh kushtet e pA�rcaktuara pA�r masat konkrete pA�r ta siguruar praninA� e tA� pandehurit dhe pas analizimit tA� tyre, ka konstatuar se masa e paraburgimit A�shtA� masA� adekuate dhe e domosdoshme nA� kA�tA� fazA� tA� procedurA�s penale, pA�r zhvillimin e pa penguar tA� procedurA�s dhe sigurimin e pranisA� sA� tA� pandehurit nA� procedurA� penale, bazuar nA� nenet 187 par.1 nA�nparagrafi 1.1 dhe 1.2 tA� Kodit Penal tA� RepublikA�s sA� KosovA�s.

Pala ka tA� drejtA� ankese kundA�r kA�tij vendimi nA� GjykatA�n e Apelit tA� KosovA�s.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.