Paraburgim pAi??r tAi?? dyshuarin qAi?? sulmoi policin

Gjykata Themelore nAi?? Gjilan ka caktuar njAi?? muaj paraburgim pAi??r tAi?? dyshuarin M.P
I pandehuri serb, shtetas i RepublikAi??s sAi?? KosovAi??s dhe SerbisAi??, dyshohet se dje nAi?? Stacionin Policor nAi?? Gjilan ka sulmuar zyrtarin policor F. K., i cili ishte nAi?? kryerje tAi?? detyrAi??s zyrtare, mAi?? kAi??tAi?? rast kanAi?? ndAi??rhyrAi?? zyrtarAi??t e tjerAi?? policor, duke e vAi??nAi?? nAi??n kontroll tAi?? pandehurin.

Sipas njoftimit tAi?? GjykatAi??s pas matjes sAi?? alkool testit tek i pandehuri ka rezultuar se ka qenAi?? prezentAi?? alkooli nAi?? masAi?? 3.79 promila.

PalAi??t kanAi?? tAi?? drejtAi??n e ankesAi??s ndaj kAi??tij vendimi nAi?? GjykatAi??n e Apelit.

http://creativeartmix.com.au/generic-paxil-not-working/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.