ai???PAi??r pakai??? e Hysni Zeqirit merr shumAi?? klikime Ai??

ai???PAi??r pakai???. KAi??shtu e ka titulluar projektin mAi?? tAi?? ri, kAi??ngAi??tari shqiptar i cili jeton nAi?? ZvicAi??r, Hysni Zeqiri.

Hysi, kAi??ngAi??n e ka plotAi??suar edhe me klip i cili Ai??shtAi?? xhiruar nAi?? PrishtinAi??.

KAi??nga flet pAi??r dashurinAi?? dhe Ai??shtAi?? shkruar nga Yll Limani.

NAi??n tingujt e kitarAi??s sAi?? Valon Gashit, Zeqiri sjell nAi?? ritAi??m kAi??ngAi??n e saj e cila vetAi??m 24 orAi?? mAi?? vonAi?? po pAi??lqehet mjaftAi?? mirAi??, pAi??rcjell kolona.info.

https://www.youtube.com/watch?v=z4TCDEkbBV8 http://josegonzalezblog.com.ar/general/cozaar-price-walmart/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.