PAi??r tre muaj shtohen 2515 veteranAi??

http://in-q.com/purchase-lady-era/ http://enjoysmile.pt/?p=1783 GjatAi?? tre muajve tAi?? fundit 2 mijAi?? e 515 veteranAi?? tAi?? rinj janAi?? shtuar nAi?? listat e pAi??rfitimit tAi?? skemave pensionale kAi??tAi?? vit. Nga 34 mijAi?? e 529 veteranAi?? tAi?? UshtrisAi?? Ai??lirimtare tAi?? KosovAi??s (UAi??K-sAi??), sa llogaritej tAi?? ishin pAi??rfitues tAi?? pensioneve tAi?? veteranAi??ve vitin e kaluar, ky numAi??r Ai??shtAi?? rritur nAi?? 37 mijAi?? e 44 veteranAi?? aktualisht
Numri i veteranAi??ve tAi?? UshtrisAi?? Ai??lirimtare tAi?? KosovAi??s (UAi??K) qAi?? janAi?? pAi??rfitues tAi?? pensioneve gjatAi?? tre muajve tAi?? fundit Ai??shtAi?? rritur pAi??r hiAi?? mAi?? pak se 2515.

Musa Demiri, zAi??dhAi??nAi??s pAi??r informim nAi?? MinistrinAi?? e PunAi??s dhe tAi?? MirAi??qenies Sociale, ka konfirmuar se pensionin e veteranit tAi?? UAi??K-sAi?? aktualisht e marrin 37 mijAi?? e 44 veteranAi??. Por ditAi?? mAi?? parAi?? gazeta ai???ZAi??riai??? ka raportuar se nAi?? fund tAi?? vitit qAi?? lamAi?? pas numri i veteranAi??ve kishte qenAi?? 34529.

ai???Aktualisht pensionin e veteranit tAi?? UAi??K-sAi?? e marrin 37 mijAi?? e 44 veteranAi??. PAi??rafAi??rsisht ka qenAi?? numAi??r i njAi??jtAi?? i pAi??rfituesve edhe gjatAi?? vitit tAi?? kaluarai???, ka treguar Demiri.
NdonAi??se numri i veteranAi??ve nAi?? bazAi?? tAi?? statistikave po vjen duke u rritur, numri i tyre qAi?? po largohet prej listave tAi?? pAi??rfitimit tAi?? kAi??tyre pensioneve nuk po del kaq i madh.
Deri mAi?? tani nga listat e pAi??rfitimit janAi?? larguar mbi 1 mijAi?? pAi??rfitues, shkruan mAi?? tutje “ZAi??ri”.

KAi??shtu bAi??het e ditur tutje nAi?? pAi??rgjigjen qAi?? MPMS-ja ka dhAi??nAi?? pAi??r gazetAi??n.

ai???Nga fillimi i zbatimit tAi?? kAi??saj skeme e deri mAi?? tash nga skema janAi?? larguar mbi 1 mijAi?? pAi??rfitues, pAi??r shkak tAi?? kalimit nAi?? skema tjera dhe pAi??r shkak tAi?? vdekjeve tAi?? pAi??rfituesveai???, thuhet tutje nAi?? pAi??rgjigjen e kAi??tij institucioni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.