PA�r vetA�m pak sekonda njerA�zit krijojnA� tetA� pA�rshtypje pA�r ju

PA�r tA� lA�nA� pA�rshtypjen e parA� nuk ju vjen njA� shans i dytA�.

TA� gjithA� shpresojmA� se kur takojmA� njA� person pA�r herA� tA� parA�, nuk duhet tA� bA�jmA� njA� gafA� tA� rA�ndA�, si pA�r shembull ta fyejmA� apo tA� themi njA� budallallA�k. Por, qA� pA�rpara se ju tA� keni njA� shans pA�r ta magjepsur, dijeni qA� brenda pak sekondash, njerA�zit krijojnA� kA�to 8 pA�rshtypje pA�r ju:

NA�se jeni tA� besueshA�m
NA� njA� tA� dhjetA�n e njA� sekonde, njerA�zit vendosin nA�se jeni tA� besueshA�m.

NA�se keni status tA� lartA�
NjerA�zit i shohin ata qA� mbajnA� rroba tA� firmuara, si njerA�z me status mA� tA� lartA� se ata me rroba tA� zakonshme.

Jeni apo jo homoseksual
NjerA�zit mund ta lexojnA� orientimin seksual tA� njA� njeriu nA� njA� tA� njA�zetA�n e sekondA�s. A�shtA� minimumi i kohA�s qA� duhet pA�r ta dalluar nA� mA�nyrA� tA� ndA�rgjegjshme njA� fytyrA�.

NA�se jeni tA� zgjuar
NA�se i shihni drejt e nA� sy ju perceptojnA� si mA� inteligjentA�. NA�se mbani syze tA� trasha dhe flisni plot shprehi, ndihmon shumA�.

NA�se jeni tA� suksesshA�m
NjerA�zit shohin si mA� tA� suksesshA�m ata qA� mbajnA� rroba tA� prera fiks pA�r trupin e tyre, se ata qA� janA� tA� shkujdesur pA�r rrobat qA� mbajnA� dhe masA�n.

NA�se jeni dominues
NjerA�zit i shohin ata qA� kanA� kokA�n tA� rruar, si mA� dominues se njerA�zit me kokA�n plot me flokA�.

NA�se jeni imoralA�
NjerA�zit i perceptojnA� gratA� me tatuazhe tA� dukshme si mA� pak tA�rheqA�se, mA� tA� prirA� pA�r alkool dhe mA� imorale se sa gratA� pa tatuazhe a�� kjo pA�r shkak tA� stereotipeve mbi gratA� me tatuazhe.

NA�se jeni aventurierA�
NjerA�zit kuptojnA� shumA� nga mA�nyra se si ecni, shkruan bota.al. TA� ecurit shkujdesur dhe hapa tA� mA�dhenj ju bA�n tA� dukeni mA� aventurierA�, tA� ecurit shumA� tA� rregullt ju bA�n tA� dukeni si neurotikA�.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.