PAi??rplasen fort Anton Quni me Xhavit Halitin pAi??r 8 milionAi??t e QeverisAi?? Bukoshi

http://totalknee.org/cheap-zanaflex/

Xhavit Haliti i ka reaguar ashpAi??r deputetit tAi?? LDKai??i??sAi?? Anton Qunit pasi ky i fundit nAi?? emisionin Pressing tAi?? T7, tha se zyrtari i PDKai??i??sAi??, gjatAi?? verAi??s sAi?? vitit 1998, kishte marrAi?? 8 milionAi?? marka nga Qeveria e Bujar Bukoshit, saktAi??sisht nga Ministri i Mbrojtjes, Ahmet Krasniqi.

Xhavit Haliti nAi?? Kuvend, tha se gjatAi?? kohAi??s sAi?? luftAi??s as nuk e ka ditur se kush Ai??shtAi?? deputeti i LDK-sAi?? Anton Quni, ndAi??rsa, ka pasur kontakte vetAi??m me Bujar Bukoshin.

Haliti tha se nAi?? rast se del se ai ka keqpAi??rdorur ndonjAi?? fond, atAi??herAi?? Ai??shtAi?? i gatshAi??m tAi?? jep dorAi??heqje, ndAi??rsa, ka kAi??rkuar tAi?? njAi??jtAi??n edhe ngaAi?? Quni.

“Ju keni gAi??njyer nAi?? kuvend, edhe tAi?? gjithAi?? shokAi??t tu”, tha Haliti.

Kjo vjen si kundAi??rpAi??rgjigje e Halitit ndaj akuzave qAi?? i bAi??ri Quni mbrAi??mAi?? nAi?? emisionin Pressing nAi?? T7.

Por Quni pas fjalAi??ve tAi?? Halitit nAi?? seancAi?? u zgjua dhe shkoi nAi?? foltoren e Kuvendit tek Xhavit Haliti i cili po e kryesonte sancAi??n,Ai??nga ku shihej njAi?? diskutim i tensionuar mes dyshesh.

Quni shtoi tAi?? hAi??nAi??n mbrAi??ma se ka qenAi?? nAi?? TiranAi?? kur nga koloneli Ahmet Krasniqi pAi??r nevoja emergjente tAi?? UshtrisAi?? Ai??lirimtare tAi?? KosovAi??s, Xhavit Halitit iu kanAi?? dhAi??nAi?? nAi?? dispozicion nga fondi i qeverisAi?? Ai??7 apo 8 milionAi?? marka.

Por pAi??r Ai??farAi?? u shfrytAi??zuan kAi??to para?

ai???Po shpresoj qAi?? ato para janAi?? shfrytAi??zuar pAi??r nevojat e UshtrisAi?? Ai??lirimtare tAi?? KosovAi??s por kjo pyetje duhet tai??i??i bAi??het Xhavit Halitit”, theksoi Quni.
/Express

http://cunmelecun.com/order-panmycin-sulfate/

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.