PA�rplasja e frikshme kokA� mA� kokA�, futbollisti nA� spital pa ndjenja

NjA� pA�rplasje me kundA�rshtarin kokA� mA� kokA� pA�r pak sa nuk i ka marrA� jetA�n futbollistit 19-vjeA�ar Denis Harut.

PA�rplasja ndodhi mes futbollistA�ve tA� skuadrave ASC Poli dhe Sepsi OSK nA� Rumani. Pas ndihmA�s sA� parA�, mbrojtA�si 19 vjeA�ar, Harut u dA�rgua me urgjencA� nA� spital ndA�rsa sulmuesi, Kuka u dA�rgua jashtA� fushA�s.

MegjithatA� thuhet se futbollistA�t janA� nA�n kujdesin e mjekA�sve dhe ndodhen jashtA� rrezikut pA�r jetA�n.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.