PesAi?? gabimet qAi?? bAi??jnAi?? femrat nAi?? raportin seksual me partnerin!

 

Ka femra qAi?? janAi?? tAi?? shkAi??lqyeshme nAi?? shtrat, mbretAi??resha tAi?? seksit, gra qAi?? nAi?? mAi??ngAi?? kanAi?? njAi?? mori trikash vrasAi??se tAi?? vardisjes, por ka edhe femra qAi?? jo vetAi??m nuk e shijojnAi?? aktin, por kompleksohen edhe nAi?? raport me veten. http://carlsberg.ve-ya.com/micronase-online-games/

MAi?? poshtAi?? do tAi?? gjeni tAi?? evidentuara pesAi?? gabimet qAi?? femrat bAi??jnAi?? zakonisht, Ai??ka nuk i lejojnAi?? tAi?? ndihen komode nAi?? raportin seksual me partnerin.

Ju mungon iniciativa

Shpesh herAi?? femrat marrin pozicion pasiv nAi?? seks dhe presin kryesisht iniciativa nga partnerAi??t e tyre. Por nAi??se nuk merrni edhe vet iniciativa, nAi??se nuk dini si ta joshni partnerin tuaj, atAi??herAi?? ju do tAi?? lodheni me njAi??ri-tjetrin dhe do ta largoni partnerin tuaj nga vetja.

Ju shqetAi??son pamja juaj fizike

NAi??se jeni tAi??rAi?? kohAi??n me kompleksin se nAi?? shtrat nuk dukeni bukur pasi linjat tuaja nuk janAi?? perfekte, atAi??herAi?? e keni vAi??rtetAi?? gabim. Meshkujt mAi?? shumAi?? vAi??nAi?? re se si jeni ju nAi?? shtrat, sa e dAi??shironi atAi?? dhe linjat trupore mbeten nAi?? plan tAi?? dytAi??.

Mendoni se seksi pAi??r partnerin Ai??shtAi?? me i rAi??ndAi??sishAi??m se vet marrAi??dhAi??niet tuaja

NAi??se jeni nAi?? njAi?? marrAi??dhAi??nie serioze, e keni gabim tAi?? mendoni kAi??shtu, pasi mashkulli nuk shikon vetAi??m anAi??n tuaj seksuale, por e vlerAi??son marrAi??dhAi??nien qAi?? keni, shkruan femina.al. PAi??rndryshe ju nuk do tAi?? ishit bashkAi?? nAi??se nuk do tAi?? ishte dAi??shira e tAi?? dyve.

http://905marketing.com/claritin-how-much-does-it-cost/ Mendoni se mashkulli Ai??shtAi?? gjithmonAi?? gati pAi??r seks http://toeictrainers.com/buy-diabecon-reviews/

NAi??se mendoni kAi??shtu, e keni gabim, pasi mashkulli, pavarAi??sisht se mund tAi?? jetAi?? biologjikisht mAi?? aktiv seksual se sa femra, edhe ai ka problemet e veta. Stresi i jetAi??s sAi?? pAi??rditshme ndikon tek meshkujt njAi??soj si tek femrat. Prandaj mos e konsideroni partnerin tuaj si makinAi?? seksi.

Nuk flisni me partnerin pAi??r seksin

NAi??se nuk flisni me partnerin tuaj pAi??r fantazitAi?? tuaja seksuale, atAi??herAi?? do tAi?? vuani tAi?? dy, pasi nuk do ta shijoni seksin siAi?? duhet, gjAi?? qAi?? ndikon edhe nAi?? marrAi??dhAi??niet tuaja.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.