Piktura si tA� ishin forografi

Kei Mieno A�shtA� njA� artist japonez i lindur nA� Hiroshima, i cili merret me pikturimin profesionalisht tashmA� pA�r dhjetA� vjet.

Piktori 33 vjeA�ar mA� sA� shumti pA�rdorA� ngjyrat nga vaji pA�r tA� krijuar kryeveprat e tij.

SA� fundmi ai ka ndarA� disa nga punimet e tij me ndjekA�sit e shumtA� nA� Twitter, dhe A�shtA� fare e lehte tA� mendoni se janA� fotografi. Teknika dhe detajet nA� kA�to piktura janA� tejet tA� sakta dhe tA� japin kA�tA� iluzion.

Postimi i tij ka marrA� mA� shumA� se 130k pA�lqime tashmA�.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.