Pirlo: Messi duhet ta bëjë këtë gjë për të qenë më i mirë se Maradona

 

“Messi gjithmonë krahasohet me Maradonën, por ai duhet të fitojë Kupën e Botës, sepse nëse nuk fiton Kupën e Botës, nuk mund të jesh më lart”.
Andrea Pirlo ka thënë që Leo Messi duhet ta fitojë Kupën e Botës për tu krahasuar me Armando Maradonan.

Nëse Messi nuk e bën një gjë të tillë, nuk do të jetë më lart se Maradona.

“Do të jetë e rëndësishme për të dy Messin dhe për Argjentinën për të fituar Kupën e Botës në Rusi”, tha Pirlo për Goal.com.

“Messi gjithmonë krahasohet me Maradonën, por ai duhet të fitojë Kupën e Botës, sepse nëse nuk fiton Kupën e Botës, nuk mund të jesh më lart”, deklaroi Pirlo.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.