Poezia e babait emocionon Alban SkAi??nderajn

NAi?? emisionin ai???Dua tAi?? tAi?? bAi??j tAi?? lumturai???, i ftuar kAi??tAi?? javAi?? ka qenAi?? kAi??ngAi?? kAi??ngAi??tari Alban SkAi??nderaj.

Ai ishte i ftuar pAi??r tAi?? befasuar njAi?? vajzAi?? tAi?? vogAi??l tAi?? quajtur Irina, por befasitAi?? nuk kanAi?? pasur tAi?? ndalur as pAi??r atAi?? vet.

Moderatorja e emisionit, Arbana Osmani, kishte menduar qAi?? pAi??r Albanin tAi?? organizojAi?? njAi?? surprizAi?? vAi??rtet tAi?? kAi??ndshme.

http://www.baitboatforsale.com/2018/02/college-essay-help/
Ajo dhe produksioni kishin ftuar aktorin e njohur nga Kosova, Ai??un LajAi??in, pAi??r tAi?? recituar njAi?? nga poezitAi?? mAi?? tAi?? bukura tAi?? shkruar nga babai i Albanit nAi?? vitin 1997.

NAi?? atAi?? kohAi??, Albani ishte larguar pAi??r nAi?? Itali dhe ndjente shumAi?? mall pAi??r familjen e tij.

UnAi?? jam natyrAi?? qAi?? emocionoj dhe emocionohem shpejt. FatkeqAi??sisht jam nAi?? luftAi?? tAi?? vazhdueshme me emocionet qAi?? tAi?? mos mAi?? rrAi??mbejnAi??. MAi?? ktheve pas nAi?? kohAi?? dhe mAi?? rrAi??mbeve me interpretimin tAi??nd. KAi??tAi?? poezi e ka shkruar babai im kur unAi?? u nisa pAi??r nAi?? Itali dhe kisha mAi?? shumAi?? se njAi?? muaj pa folur me ataai???, ka thAi??nAi?? ndAi??r tAi?? tjerash kAi??ngAi??tari SkAi??nderaj.

http://www.irisevers.nl/buy-cannabis-seeds-toronto/

http://scandipac.se/?p=1653
NdAi??rkohAi??, aktori LajAi??i ka emocionuar nAi?? masAi?? tAi?? madhe kAi??ngAi??tarein dhe pubikun me interpreimin e tij.
Kjo Ai??shtAi?? poeziz e shkruar nga babai i Albanit, e cila u recitua mbrAi??mAi??:

Tri javAi?? pa sy,
Tri javAi?? pa fjalAi??,
UnAi?? dhe ime shoqe,
Dy tAi?? vdekur, gjallAi??.
BuzAi??tai??i??kapak burgu
SytAi??, hije muzgu.
Kthejmai??i?? kryet, shikojmai??i?? nga deti,
LAi??kundje, tAi??rmeti
I kthejmAi?? nga qielli, asnjAi?? rreze dielli
Si statuja, ngrirAi??,
Me zemAi??r tAi?? mpirAi??,
ShikojmAi?? nAi?? errAi??sirAi??.
Deti nxjerr tAi?? vdekur,
Ne presim tAi?? mekur,
Ne presim njAi?? lajm, njAi?? lajm pAi??r tim bir
RrAi??mbyer nga ikja qAi?? sai??i??pati mAi??shirAi??
Lutemi Zotit, qoftAi?? lajm i mirAi??!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.