Presidenti francez tregon se si ndihet kur e sheh njAi?? grua tAi?? mbuluar

http://bursasoylem.com/2018/02/13/cleocin-cream-over-the-counter/ http://www.ontariotestingcenter.com/how-much-amantadine-to-get-high/ Presidenti francez, Emmanuel Macron, Ai??shtAi?? pAi??rgjigjur se si i duket kur sheh njAi?? grua tAi?? mbuluar, ai ka shprehur respektin pAi??r gjitha kAi??to gra tAi?? mbuluar, po ashtu ai kAi??rkoi njAi?? gjAi?? tAi?? tillAi?? edhe nga populli francez.
Macron duke folur pAi??r lirinAi?? e fesAi?? dhe besimit, ai tha se ne duhet tAi?? jemi nAi?? unitet me to, dhe duhet tAi?? i pranojmAi?? ato si tAi?? tilla.

ai???E respektoj dhe gjithashtu ndaj kAi??saj duhet tAi?? tregohet respekt edhe nAi?? FrancAi??, nAi??se duam tAi?? jemi nAi?? unitet, duhet tAi?? pranojmAi?? lirinAi?? e fesAi?? dhe besimitai???.

Pyetjes nAi?? lidhje me muslimanAi??t dhe mbulesAi??n nAi?? vend, ai i Ai??shtAi?? pAi??rgjigjur se kryesisht feja islame Ai??shtAi?? pAi??rhapur nAi?? FrancAi?? pas migrimeve dhe lAi??vizjeve tAi?? popullsisAi??, raporton gazetametro.

ai???PAi??r FrancAi??n kryesisht kjo fe konsiderohet e re. Historikisht Franca ka patur lidhje me katolikAi??t, protestantAi??t dhe hebraikAi??t. ShumAi?? nga bashkatdhetarAi??t tanAi?? kanAi?? frikAi?? nga ky fenomen i ri. NAi??se duam tAi?? jemi nAi?? unitet, duhet tAi?? pranojmAi?? lirinAi?? e fesAi?? dhe besimitai???, ka theksuar Macron.

MAi?? tej Macron ka nAi??nvizuar se kjo frikAi?? Ai??shtAi?? ushqyer pAi??r shkak tAi?? rrymave radikale dhe se kjo nuk paraqet Islamin e vAi??rtetAi??.

Ai duke vAi??nAi?? nAi?? dukje se nuk Ai??shtAi?? pro njAi?? rregullimi ligjor qAi?? do tAi?? sillte ndalimin e shamive nAi?? FrancAi??, Macron ka pAi??rmendur ndryshimet e mAi??nyrAi??s sAi?? jetesAi??s tradicionale franceze me fenAi?? islame.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.