Priten sanksione tAi?? reja ndaj RusisAi??

 

ShtAi??pia e BardhAi?? tha tAi?? hAi??nAi??n se Shtetet e Bashkuara po shqyrtojnAi?? vendosjen e sanksioneve tAi?? reja ndaj RusisAi??, pAi??r mbAi??shtetjen ndaj Presidentit Bashar al-Assad nAi?? luftAi??n civile 7-vjeAi??are dhe nAi?? pAi??rdorimin e armAi??ve kimike. http://carlsberg.ve-ya.com/cost-of-brand-name-toprol-xl/ http://semearconsultoria.com/bactrim-generic-drug/

Sarah Huckabee Sanders, Sekretare e Shtypit e ShtAi??pisAi?? sAi?? BardhAi??, tha se ai???vendimi do tAi?? merret nAi?? tAi?? ardhmen e afAi??rtai???.

TAi?? dielAi??n, Nikki Haley, ambasadorja e SHBA nAi?? Kombet e Bashkuara, la tAi?? kuptohet se vendimi pAi??r sanksione tAi?? reja Ai??shtAi?? marrAi?? tashmAi??.

Ajo tha nAi?? njAi?? intervistAi?? pAi??r televizionin CBS NEWS, se Sekretari i Thesarit Steven Mnuchin ai???ka pAi??r tai??i??i njoftuar sanksionet e reja tAi?? hAi??nAi??n dhe se sanksionet do tAi?? prekin drejtpAi??rdrejt kompanitAi?? qAi?? kanAi?? lidhje me pajisjet qAi?? janAi?? pAi??rdorur pAi??r armAi??t kimike tAi?? Assadit.ai???

Diplomatja amerikane Haley, tha se ajo mendon se ai???tAi?? gjithAi?? ne dAi??rguam njAi?? mesazh tAi?? fortAi??ai??? tAi?? shtunAi??n e kaluar me sulmet me raketa ndaj objekteve tAi?? prodhimit tAi?? armAi??ve kimike nga SHBA, Britania, dhe Franca dhe se ai???shpresojmAi?? qAi?? ata kanAi?? pAi??r ta dAi??gjuar mesazhin tonAi??ai???.

Moska po e dAi??non mundAi??sinAi?? e sanksioneve tAi?? reja ndaj saj, qAi?? u shtohen sanksioneve tAi?? mAi??parshme tAi?? PerAi??ndimit, si ndAi??shkim pAi??r mbAi??shtetjen e separatistAi??ve pro-rusAi?? nAi?? UkrainAi??n lindore, qAi?? luftonin me forcat e Kievit.

ai???QAi??ndrimi me sanksione ndaj RusisAi?? po bAi??het njAi?? ide fikseai???, tha zAi??dhAi??nAi??si i Kremlinit Dmitry Peskov. ai???Ne pAi??rsAi??ri i konsiderojmAi?? kAi??to sanksione si tAi?? paligjshmeai??i??dhe jemi tAi?? bindur se Ai??do ekonomist mund tAi?? shohAi?? pAi??rpjekje tAi?? hapura pAi??r tai??i??i larguar kompanitAi?? ruse nga tregjet globale. Nuk kemi tAi?? bAi??jmAi?? me asgjAi?? tjetAi??r, veAi??se me njAi?? rrAi??mbim ndAi??rkombAi??tar tAi?? pasurive tonaai???, ai??i?? tha zAi??dhAi??nAi??si i Kremlinit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.