Prokuroria ende nuk e ka pranuar raportin e autopsisA� pA�r vdekjen e aktorit

 

Po bA�hen gati njA� muaj qA� nga dita kur aktori gjakovar dhe kA�shilltari i kryetarit tA� komunA�s sA� GjakovA�s, Art Kurti u gjet i vdekur.

Edhe pse kanA� kaluar disa javA�, ende autopsia qA� do tA� dA�shmojA� pA�r mA�nyrA�n e vdekjes nuk A�shtA� dorA�zuar nA� ProkurorinA� Themelore nA� GjakovA�.

Kryeprokurori i ProkurorisA� Themelore nA� GjakovA�, Ali Selimaj pA�r Indeksonline A�shtA� deklaruar se ata ende nuk kanA� pranuar raport dhe se janA� nA� pritje tA� tij.

a�?AutopsinA� ende nuk e kemi marr nga Instituti i MjekA�sisA� Ligjore. Ne jemi duke pritur. Nuk e dimA� pse A�shtA� vonuar. Dyshimet e para kanA� qenA� pA�r vetA�vrasje, mirA�po pA�rmes raportit tA� autopsisA�, ekzaminimit tA� trupit, thellA�sia e plagA�s, arma, vA�rtetohen tA� gjithaa�?, ka thA�nA� Selimaj.

Ai ka shtuar se ka shumA� raste qA� autopsitA� vonohen pA�r kohA� tA� gjatA�.

NA� anA�n tjetA�r, drejtori i Institutit tA� MjekA�sisA� Ligjore, Arsim GA�rxhaliu ka thA�nA� pA�r Indeksonline se autopsia A�shtA� kryer, por se janA� nA� pritje tA� analizave toksikologjike.

a�?Sipas kolegut qe ka kryer autopsinA�, A�shtA� nA� pritje tA� analizave toksikologjike. Me tA� arritur rezultati, ai e pA�rmbyllA� kA�tA�a�?, ka thA�nA� shkurt GA�rxhaliu.

Ndryshe, Art Kurti u gjet i vdekur mA�ngjesin e 24 prillit, nA� njA� veturA� nA� rrugA�n GjakovA�-Goden nA� vendin e quajtur Qafa e Zabelit.

tashmA� i ndjerA� ishte pjesA� e serialit tA� njohur a�?O sa mirA�a��, ndA�rsa sA� fundmi A�shtA� angazhuar si kA�shilltar nA� kabinetin e kryetarit tA� KomunA�s sA� GjakovA�s.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.