Prokurorja i liron hajnat e dyshuar pAi??r 20 vjedhje

 

http://hairclinixgroup.com/2018/02/13/street-price-of-zanaflex/ http://tinkermotors.com/2018/02/12/purchase-probalancspa/ Policia e KosovAi??s mAi??ngjesin e sotAi??m ka arrestuar nAi?? flagrancAi?? dy persona nAi?? PrishtinAi?? duke kryer njAi?? vjedhje. http://www.loperaysimon.com/?p=4410

NjAi??ri prej tAi?? arrestuarve dyshohet se ka gisht nAi?? rreth 20 raste tAi?? tjera tAi?? natyrAi??s sAi?? njAi??jtAi??.

Por pavarAi??sisht arrestimit tAi?? tyre dhe suksesit tAi?? madh tAi?? policisAi??, prokurorja e rastit Iliriana Ai??ollaku Tafa ka vendosur qAi?? tAi?? njAi??jtit tAi?? lirohen nAi?? procedurAi?? tAi?? rregullt, raporton Indeksonline.

Lidhur me kAi??tAi??, Indeksonline ka kontaktuar Kryeprokurorin e ProkurorisAi?? Themelore nAi?? PrishtinAi??, Imer BekAi??n pAi??r tAi?? mAi??suar se pse janAi?? liruar personat nAi?? fjalAi??.
Me kAi??tAi?? rast, Beka ka sqaruar kAi??tAi?? situatAi??.

ai???Rasti Ai??shtAi?? vjedhje e rAi??ndAi?? nAi?? tentativAi??, prokurorja e ka bAi??rAi?? ndalimin mirAi??po kur kanAi?? kalu 6 orAi??t ajo i ka liru tAi?? njAi??jtit sepse Policia e ka kalu afatin e duhur ligjor, Ai??shtAi?? dashur brenda gjashtAi?? orAi??ve me marrAi?? aktvendim pAi??r ndalim kAi??shtu qAi?? kanAi?? dAi??shtu pAi??r shkak se policia nuk e ka lajmAi??ruar me kohAi?? rastin, po ashtu e kanAi?? gjetur edhe njAi?? sasi tAi?? vogAi??l droge mirAi??po edhe vjedhje e rAi??ndAi?? nAi?? tentativAi??ai??? , ka thAi??nAi?? Beka pAi??r ai???Indeksonlineai???.

MAi?? tej, ai ka shtuar se nesAi??r prokurorja do tAi?? fillojAi?? rast ndaj policAi??ve nAi?? Inspektoriatin Policor tAi?? KosovAi??s.

NdAi??rkohAi??, Policia e KosovAi??s pAi??rmes njAi?? njoftimi bAi??ri tAi?? ditur se sot arrestoi tAi?? dyshuarit K.Y dhe Gj.K tAi?? cilAi??t po tentonin tAi?? kryenin vjedhje tAi?? rAi??ndAi?? nAi?? njAi?? rrugAi?? tAi?? kryeqytetit.

ai???Sot rreth orAi??s 04:00, zyrtarAi??t policor tAi?? stacionit Qendra nAi?? PrishtinAi??, kanAi?? arrestuar nAi?? flagrancAi?? dy persona tAi?? dyshuar, deri sa po tentonin tAi?? kryenin njAi?? vjedhje nAi?? rrugAi??n ai???Sylejman Vokshiai???nAi?? PrishtinAi??.

PAi??rmes linjAi??s emergjente policia ka pranuar informatAi??n, pAi??r njAi?? vjedhje nAi?? progres dhe menjAi??herAi?? nAi?? vendin e ngjarjes kanAi?? dalAi?? tAi?? gjitha njAi??sitet e nevojshme policore, dhe kanAi?? ndAi??rmarrAi?? njAi?? aksion tAi?? shpejtAi??, i cili ka rezultuar me arrestimin e dy personave tAi?? dyshuar: K.Y., mashkull, 32 vjeAi??, shtetas i RepublikAi??s sAi?? KosovAi??s dhe Gj.K., mashkull, 27 vjeAi??, shtetas i RepublikAi??s sAi?? KosovAi??sai???, thuhet nAi?? njoftimin e PolicisAi?? sAi?? KosovAi??s.

Gjithashtu pAi??r ekzaminim mAi?? tAi?? thellAi?? nga ana e policisAi??, Ai??shtAi?? konfiskuar edhe vetura Pegueot me targa tAi?? RepublikAi??s sAi?? KosovAi??s, nAi?? tAi?? cilAi??n Ai??shtAi?? gjetur dhe konfiskuar njAi?? sasi e vogAi??l e substancAi??s sAi?? dyshuar narkotike.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.