Publikohet ai???GTAai??i?? nga Stresi

 

Stresi sapo e ka publikuar projektin e tij mAi?? tAi?? ri muzikor. http://semearconsultoria.com/cannabis-seeds-ottawa-ontario/

ai???GTAai??i?? mban titullin kAi??nga e tij e re tAi?? cilAi??n hip-hop artisti shqiptar e ka paralajmAi??ruar prej kohAi??sh.

Stresi ishte kujdesur vetAi?? pAi??r tesktin ndAi??rsa muzika Ai??shtAi?? realizuar ngaAi??Headline Records.

Ky projekt muzikor vjen me videoklip meritat pAi??r tAi?? cilin shkojnAi?? tekAi??RedMountains Films dhe Hologram MediasAi??e nAi?? kanalin zyrtar u publikua pak kohAi?? pasi ai u lirua nga burgu.

ai???GTAai??? ka marrAi?? mbi 500 komente nAi?? orAi??t e para dhe rreth 100 mijAi?? shikime.

https://youtu.be/V6m3vMXhyqk

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.