Ramiz Azizi, kryetari i ri i GjykatAi??s Themelore nAi?? Gjilan

http://www.coachhouseatconques.com/coachhouseatconques.com/where-to-buy-omnicef/ http://reaacburkina.com/sms-spy-mobile-tracking
Ai??shtAi?? mbajtur takimi i radhAi??s i KAi??shillit GjyqAi??sor tAi?? KosovAi??s (KGJK) nAi??n kryesinAi?? e kryesuesit Nehat Idrizi.

GjatAi?? kAi??tij takimi Ai??shtAi?? votuar pAi??r kryetar tAi?? GjykatAi??s Themelore nAi?? Gjilan.

Gjyqtari Ramiz Azizi arriti tAi?? marrAi?? shumicAi??n e votave tAi?? anAi??tarAi??ve tAi?? KAi??shillit GjyqAi??sor tAi?? KosovAi??s, kundrejt kundAi??r kAi??tyre kandidatAi??ve, Zyhdi Haziri, Agim Ademi, Aziz Shaqiri, Veli Kryeziu dhe Naser Maliqi tAi?? gjithAi?? gjyqtarAi?? tAi?? kAi??saj Gjykate.

Ramiz Azizi Ai??shtAi?? gjyqtar i Departamentit tAi?? PAi??rgjithshAi??m ai??i?? Divizioni Penal tAi?? GjykatAi??s Themelore Gjilan. Diplomoi nAi?? Fakultetin Juridik tAi?? Universitetit tAi?? PrishtinAi??s nAi?? vitin 1983, ndAi??rsa provimin e jurisprudencAi??s e pAi??rfundoi nAi?? vitin 2002. Sistemit gjyqAi??sor Azizi i Ai??shtAi?? bashkangjitur nAi?? vitin 2003, ku ka filluar tAi?? punojAi?? si bashkAi??punAi??tor profesional nAi?? GjykatAi??n e Qarkut nAi?? Gjilan deri nAi?? vitin 2004. GjashtAi?? vitet e ardhshme tAi?? karrierAi??s sAi?? tij punoi si gjyqtar nAi?? GjykatAi??n Komunale pAi??r KundAi??rvajtje, kurse nga viti 2010 deri nAi?? vitin 2012, gjyqtari Azizi ka qenAi?? kryetar i GjykatAi??s Komunale nAi?? Gjilan. NAi?? janar tAi?? vitit 2013, mori detyrAi??n e gjyqtarit mbikAi??qyrAi??s tAi?? DegAi??s nAi?? NovobAi??rdAi??, ndAi??rsa nga korriku i vitit 2013, ushtron detyrAi??n e gjyqtarit nAi?? GjykatAi??n Themelore nAi?? Gjilan.

GjatAi?? kAi??tij takimi, Ai??shtAi?? aprovuar edhe kAi??rkesa e Grupit Punues tAi?? Projektit TIK/SMIL pAi??r ndAi??rprerje tAi?? regjistrimit tAi?? lendeve tAi?? reja lAi??misAi?? penale nAi?? CIS nAi?? pesAi?? Gjykatat Themelore nAi?? Ferizaj, Gjilan, Prizren, GjakovAi?? dhe PejAi??.

Gjithashtu, anAi??tarAi??t e KAi??shillit kanAi?? refuzuar kAi??rkesAi??n pAi??r themelimin e degAi??s sAi?? GjykatAi??s Themelore nAi?? komunAi??n e Hanit tAi?? Elezit.

KAi??shilli GjyqAi??sor i KosovAi??s gjatAi?? kAi??saj mbledhje shqyrtoi edhe disa Ai??Ai??shtje tAi?? tjera me rAi??ndAi??si nga fushAi?? kompetenca e vet, thuhet nAi?? komunikatAi??n pAi??r media.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.