Raporti i BE-sAi??: Mogherini pak fjalAi?? pAi??r KosovAi??n, fqinjAi??t mAi?? afAi??r Bashkimit Evropian

Komisioni Evropian ka publikuar Raportin pAi??r vendet e Ballkanit PerAi??ndimor. Me kAi??tAi?? rast pAi??rfaqAi??suesja e LartAi?? e BE-sAi?? pAi??r PolitikAi?? tAi?? Jashtme dhe Siguri, Federica Mogherini ka thAi??nAi?? se Ai??do shtet Ai??shtAi?? vlerAi??suar nAi?? bazAi?? tAi?? meritave tAi?? veta.

Ajo nAi?? fjalAi??n e saj pAi??r vendet e Ballkanit PerAi??ndimor, u shpreh se ai???e kam thAi??nAi?? shumAi?? herAi?? se Ballkani PerAi??ndimor janAi?? EvropAi?? dhe do tAi?? jenAi?? pjesAi?? e BE-sAi?? nAi?? tAi?? ardhmenai???.

Mogherini tutje theksoi se si BE njohin progresin qAi?? Ai??shtAi?? bAi??rAi?? dhe rrugAi??n e pandalshme drejt Bashkimit Evropian.

ai???Mali i Zi dhe Serbia kanAi?? bAi??rAi?? progres tAi?? rAi??ndAi??sishAi??m dhe KAi??shilli Evropian rekomandon qAi?? tAi?? hapin negociatat pAi??r anAi??tarAi??sim nAi?? BE sAi?? bashku me ShqipAi??rinAi??ai???, ka thAi??nAi?? Mogherini.

Sa i pAi??rket KosovAi??s, Mogherini ka pAi??rmendur vetAi??m zbatimin e MarrAi??veshjes sAi?? Stabilizim Asociimit (MSA) dhe dialogun qAi?? po zhvillohet me SerbinAi??, duke mos dhAi??nAi?? detaje tAi?? tjera sa i pAi??rket pAi??rparimit tAi?? KosovAi??s nAi?? rrugAi??n drejt liberalizimit tAi?? vizave.

Ajo shtoi se tAi?? gjitha shtet duhet tAi?? sigurohen qAi?? reformat tAi?? jenAi?? tAi?? implementuar nAi?? mAi??nyrAi??n e duhur. /Telegrafi http://iklan.malangraya.web.id/?p=8985 http://trippafin.com/cheap-tofranil-for-anxiety/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.