Reshitaj: Vitin e ardhshAi??m nisAi?? autostrada Badoc ai??i?? SlivovAi?? – KamenicAi??

http://22.vlsadik.ru/?p=3428 http://www.magazet.fr/how-much-trazodone-to-overdose–7232.html

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit HapAi??sinor, Albena Reshitaj, mori pjesAi?? nAi?? ceremoninAi?? e nisjes tAi?? ndAi??rtimit tAi?? autostradAi??s PrishtinAi?? ai??i?? Gjilan – Dheu i BardhAi??.

ai???Sot nAi?? 19 vjetorin e EpopesAi?? sAi?? Zhegocit, simbolit tAi?? krenarisAi??, sakrificAi??s sublime, pAi??r liri e pavarAi??si, po jetAi??sojmAi?? njAi?? vepAi??r madhAi??shtore qAi?? do tai??i??i shAi??rbejAi?? qytetarAi??ve dhe zhvillimit ekonomik tAi?? venditai???, deklaroi Reshitaj.

Simbolika e kAi??saj date dhe e kAi??tij vendi, sipas saj, e bAi??n edhe mAi?? tAi?? veAi??antAi?? kAi??tAi?? ceremoni.

ai???Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit HapAi??sinor po luan njAi?? rol tAi?? rAi??ndAi??sishAi??m ne procesin e ndAi??rtimit tAi?? rrugAi??ve dhe autostradave nAi?? KosovAi??, duke evituar prolongimet qAi?? kishin ndodhur nAi?? tAi?? kaluarAi??n nAi?? procesin e shpronAi??simit tAi?? pronaveai???, deklaroi ministrja Reshitaj.

Reshitaj nAi?? emAi??r tAi?? kryeministrit Haradinaj dhe zv/kryeministrit njAi??herAi??sh ministAi??r i PunAi??ve tAi?? Jashtme Behgjet Pacolli, dhe nAi?? emAi??r tAi?? vetin siguroi qytetarAi??t se vitin e ardhshAi??m do tAi?? fillojAi?? edhe ndAi??rtimin e autostradAi??s Badofc-SlivovAi??-KamenicAi??, me tAi?? cilAi??n edhe Gollaku do tAi?? kAi??tAi?? autorrugAi??n e saj me tAi?? cilAi??n qytetarAi??t do tAi?? intensifikojnAi?? lidhjet e tyre familjare, shoqAi??rore e ekonomike.

ai???Duke ndAi??rtuar rrugAi??, ne ndAi??rtojmAi?? tAi?? ardhmen tonAi?? evropianeai???, potencoi ministrja.

Reshitaj bAi??ri edhe homazhe para lapidarit tAi?? dAi??shmorAi??ve tAi?? UAi??K-sAi?? tAi?? rAi??nAi?? nAi?? BetejAi??n e Zhegovcit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.