Rexhep Selimi shkruan disa fjalA� pA�r komandant Gurin (Foto)

 

PA�r vdekjen e ish-komandantit tA� UA�K-sA�, Jetullah Qarrit, ka shkruar disa fjalA� deputeti i LA�vizjes VetA�vendosje, Rexhep Selimi.

Ai ka thA�nA� se Qarri do tA� mbetet i gjallA� dhe i pathyeshA�m, ashtu siA� e ka njohur nA� luftA�n e UA�K-sA�.

Ky A�shtA� komenti i plotA� i Selimit:

Kurre nuk ike nga lufta, por nga jeta na ike shpejte, Komandant Guri!

Per mua do te jesh gjithmone i gjalle e i pathyeshem, ashtu sic te takova ne Ushtrine Clirimtare te Kosoves e ne Ushtrine Clirimtare Kombetare.
Lavdi Jetullah Qarrit a�� Komandant Guri!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.