Richard Gere drejt altarit me Alejandra Silva

http://globosynovedades.com.co/uncategorized/order-lasuna-himalaya/ http://josegonzalezblog.com.ar/general/cost-of-synthroid-pills/
NdAi??rsa kanAi?? kaluar 3 vjet sAi?? bashku, Richard Gere dhe Alejandra Silva kanAi?? vendosur tAi?? martohen dhe data zyrtare Ai??shtAi?? 5 maj.

Mediat spanjolle kanAi?? zbuluar se ceremonia do tAi?? zhvillohet nAi?? Uashington dhe kjo Ai??shtAi?? hera e tretAi?? qAi?? aktori Hollivudian shkon nAi?? altar.

Ylli i ai???Pretty Womanai??? dhe ai???American Gigoloai???, tanimAi?? 68 vjeAi??ar Ai??shtAi?? martuar dy herAi?? mAi?? parAi??, fillmisht me Cindy Crawford nga 1991 deri nAi?? 1995 dhe mAi?? pas me aktoren Carey Lowell nga 2002 deri 2013, martesAi?? nga e cila erdhi nAi?? jetAi?? dhe djali i tij Homer, qAi?? sot Ai??shtAi?? 18 vjeAi??. Edhe pAi??r Alejandra Silva, qAi?? Ai??shtAi?? 33 vjet mAi?? e re, kjo nuk Ai??shtAi?? martesa e parAi?? dhe ajo gjithashtu ka njAi?? djalAi??.

Sipas asaj qAi?? shkruan ai???The Sunai??i?? zAi??rat pAi??r martesAi?? qarkullonin qAi?? nAi?? dhjetor, kur 35-vjeAi??arja mbante nAi?? dorAi?? njAi?? unazAi?? me diamant. Ajo pati mohuar zAi??rat pAi??r martesAi?? ndAi??rkohAi??: ai???Jam divorcuar, por nuk besoj se do ketAi?? njAi?? martesAi?? tjetAi??r, mbase do festojmAi?? bashkAi?? unAi?? edhe Richardai???.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.