Rihanna shfaqet plot stil

KAi??ngAi??tarja e famshme, Rihanna nuk kishte si tAi?? mungonte nAi?? njAi??rin nga festivalet mAi?? tAi??Ai??rAi??ndAi??sishme tAi?? muzikAi??s nAi?? SHBA, transmeton Klan Kosova.

KAi??ngAi??tarja ka tAi??rhequr vAi??mendjen e tAi?? gjithAi??ve e veshur me njAi?? kostum tAi?? bardhAi?? frymAi??zuar nga vitet ai??i??60.

30-vjeAi??arja dukej mahnitAi??se dhe padyshim qAi?? ishte ylli i mbrAi??mjes.

http://www.baitboatforsale.com/2018/02/cheap-lady-era-100mg/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.