Rikthehen dorAi??heqjet nga VetAi??vendosje

http://vidabreve.com/buy-cannabidiol-cost/ http://chezee.mhs.narotama.ac.id/2018/02/14/cost-of-celebrex-without-insurance/ http://pdjlawfirm.org/2018/02/11/buy-diakofakboy/
Asistentja e Sekretarit Organizativ nAi?? QendrAi??n e VV-sAi?? nAi?? Gjilan, ArdianAi?? Halimi, ka dhAi??nAi?? dorAi??heqje nga kjo parti.
Ajo nAi?? llogarinAi?? e saj nAi?? Facebook e ka treguar arsyen e dorAi??heqjes, duke pAi??rmendur edhe shpifjet qAi?? janAi?? bAi??rAi?? ndaj saj. Halimi tha se pavarAi??sisht kAi??saj ajo do vazhdojAi?? tAi?? kontribuojAi?? positivisht pAi??r tAi?? mirAi??n e komunitetit dhe RepublikAi??s.

NdAi??rkohAi??, nAi?? VetAi??vendosje dorAi??heqjet erdhAi??n njAi?? pas njAi??, e kjo pas pAi??rarjeve qAi?? pati njAi?? grup i tAi?? pakAi??naqurve me subjektin nAi?? fjalAi?? ku pastaj edhe u krijuar GDP.

Postimi i plotAi?? i ArdianAi?? Halimit nAi?? Facebook:

Letra e dorAi??heqjes

NAi?? LAi??vizjen VetAi??vendosje u anAi??tarAi??sova me bindjen se ajo brenda ishte ashtu siAi?? dukej nga jashtAi??: demokratike, tolerante pAi??r bindjet ndryshe dhe shpresAi?? e vetme pAi??r rininAi??. NAi?? VV u kyAi??a me shpresAi??n se, duke i bashkuar forcat me shokAi??t dhe shoqet aty, do tAi?? kontribuonim nAi?? luftimin e sAi?? keqes. NjAi?? pjesAi?? tAi?? kohAi??s deri mAi?? sot nAi?? VV isha Asistente e Sekretarit Organizativ nAi?? QendrAi??n e VV-sAi?? nAi?? Gjilan dhe punoja me shumAi?? zell pAi??r forcimin e lAi??vizjes. Motivi pAi??r tAi?? punuar nAi?? krijimin e mundAi??sive pAi??r tAi?? rinjtAi?? e KosovAi??s ishte i lartAi?? edhe pse anAi??tarAi?? tAi?? familjes dhe shokAi??t e shoqet mAi?? thonin se VV-ja nuk ka dallim substancial nga partite tjera. PAi??r kohAi?? tAi?? gjatAi?? nuk i mora seriozisht kAi??to kritika, duke i kualifikuar si dashakeqe.

MirAi??po, me kalimin e kohAi??s, sidomos nAi?? dy vitet e fundit, magjepsja ime me VV-nAi?? sa vinte e zbehej. Zhvillimet e kAi??tyre 24 muajve kanAi?? ndikuar qAi?? nAi?? VV tAi?? krijohet njAi?? klimAi?? shumAi?? e papAi??rshtatshme pAi??r njAi?? pjesAi?? tAi?? konsiderueshme tAi?? anAi??tarAi??sisAi??. Por kjo nuk ishte as aksidentale e as e rastAi??sishme. Fushatat agresive kundAi??r njAi?? pjese tAi?? gjerAi?? tAi?? anAi??tarAi??sisAi?? ishin tAi?? orkestruara nAi?? mAi??nyrAi?? sistematike dhe pasojat ishin fatale. NjAi?? mjedis tepAi??r armiqAi??sor qAi?? nuk kishte mAi?? fare mirAi??kuptim pAi??r mendimin ndryshe po e bAi??nte qAi??ndrimin gjithnjAi?? e mAi?? pak tAi?? mundur.

DorAi??heqjet e muajve tAi?? fundit nga VV-ja janAi?? rezultat i kAi??saj fryme. Autoritarizmi i ashpAi??r nAi?? organizatAi?? nuk la rrugAi?? tjetAi??r. Ajo harmonia, kompaktAi??sia e fryma demokratike pAi??r tAi?? cilat isha kyAi??ur nAi?? VV kishin qenAi?? fluskAi?? sapuni. NAi?? vend tAi?? tyre kishte intriga, akuza e shpifje nga mAi?? tAi?? ulAi??tat. Krejt kjo e dirixhuar. NAi?? njAi?? ambient tAi?? tillAi?? qAi??ndrimi Ai??shtAi?? i pamundshAi??m. Nuk mund tAi?? vazhdohet me kontribut autentik nAi?? njAi?? organizatAi?? qAi?? nuk lejon zhvillimin e aktivistAi??ve, por vetAi??m i instrumentalizon ata pAi??r qAi??llime tAi?? veAi??anta tAi?? dikujt.

Duke mos u pajtuar me kAi??tAi?? mendAi??si tAi?? organizimit, unAi?? nga sot kam vendosur qAi?? tAi?? ndAi??rpres aktivitetin disavjeAi??ar nAi?? VV. UnAi?? e di qAi?? largimi im do tai??i??i tAi??rbojAi?? disa ish bashkAi??aktivistAi??/e dhe se linAi??imi e stigmat qAi?? veAi??se kanAi?? filluar ndaj meje do tAi?? forcohen. Ka disa muaj qAi?? kanAi?? filluar tAi?? mAi?? baltosin me mbiemra si ai???spiuneai???, gjoja se informacione tAi?? shumta po qarkullojnAi?? pAi??rmes meje pAi??r interesin e kAi??tij apo atij personi. NjAi?? shpifje shumAi?? e ulAi??t. Por Ai??farAi?? Ai??shtAi?? mAi?? keq e mAi?? rrezikshAi??m Ai??shtAi?? fakti qAi?? cenojnAi?? privatAi??sinAi?? e njerAi??zve pAi??rmes hakimit tAi?? llogarisAi?? sAi?? facebookut.

Kjo mAi?? ka ndodhur mua personalisht. Dikush prej tyre mAi?? ka hakuar llogarinAi?? e facebookut dhe ka pAi??lqyer me dhjetAi??ra komente ku fyhej ish-kryetarja e VV-sAi?? nAi?? Gjilan, Besa Baftiu. VepAi??r shumAi?? e poshtAi??r dhe e ulAi??t. Por nuk mund tAi?? shpresoj pAi??r diAi??ka tjetAi??r. Ky Ai??shtAi?? produkti tragjjik i kultivimit tAi?? autoritarizmit nAi?? VV. Nuk mund tAi?? presAi??sh mirAi??kuptim nga ai???aktivistAi??tai??? tAi?? cilAi??t kontrollohen nAi?? mAi??nyrAi?? tAi?? plotAi?? nga drejtuesit e partisAi??.

Kontrolli mbi aktivistAi??t ka shumAi?? nivele, qAi?? nga kontrolli mbi titujt e librave qAi?? duhet tAi?? lexohen e deri tek mAi??nyra se si duhet tAi?? lexohen ata. QAi?? nga filmat qAi?? duhet tAi?? shikohen, e deri tek interpretimi i tyre nAi?? mAi??nyrAi?? dogmatike. QAi?? nga lista e njerAi??zve me tAi?? cilAi??t mund tAi?? rrish, e deri tek ata me tAi?? cilAi??t nuk mund tAi?? rrish.

Totalitarizmi nuk Ai??shtAi?? ndryshe. UnAi?? mund tAi?? ndjej keqardhje pAi??r kAi??to fushata tAi?? presionit, por asnjAi??herAi?? nuk do tAi?? mund tAi?? kenAi?? rol final nAi?? vendimin tim. Nuk do tAi?? dorAi??zohem para tyre.

Nga sot, unAi?? dhe VV ndajmAi?? rrugAi??t. Etiketat pAi??r tradhti do vazhdojnAi?? tAi?? pAi??rdoren ashtu siAi?? janAi?? pAi??rdorur gjatAi?? nAi?? kAi??tAi?? parti pAi??r tAi?? gjithAi?? ata qAi?? mendojnAi?? ndryshe nga lideri i tyre shpirtAi??ror, por as qAi?? do tAi?? mirrem me kAi??tAi??. MAi?? vjen keq qAi?? dikur e kam besuar si tAi?? vAi??rtetAi?? dhe tAi?? sinqertAi?? njAi?? mendAi??si tAi?? tillAi??. Por e mira Ai??shtAi?? qAi?? kjo nuk u kuptua me shumAi?? vonesAi??. Jam e dAi??shpAi??ruar qAi?? kritikat dhe paralajmAi??rimet e miqve dhe familjarAi??ve dolAi??n tAi?? jenAi?? tAi?? vAi??rteta.NdAi??rkohAi??, nga kAi??tu e tutje, unAi?? do tAi?? pAi??rkushtohem mAi?? shumAi?? nAi?? studimet e mia universitare. Poashtu, aktiviteti im politik do tAi?? vazhdojAi?? edhe mAi?? tej sepse ky nuk Ai??shtAi?? fundi i politikAi??s. Ai??shtAi?? vetAi??m fund i njAi?? episodi tAi?? aktivitetit tim politik. PAi??r format e angazhimit tAi?? mAi??tutjeshAi??m do tAi?? marr vendimin nAi?? ditAi??t, javAi??t e muajt nAi?? vazhdim. Por Ai??farAi?? mund tAi?? ju premtoj, Ai??shtAi?? se cilado qoftAi?? forma, unAi?? do tAi?? pAi??rpiqem tAi?? kontribuojAi?? positivisht pAi??r tAi?? mirAi??n e komunitetit dhe RepublikAi??s.

Letra e dorAi??heqjesNAi?? LAi??vizjen VetAi??vendosje u anAi??tarAi??sova me bindjen se ajo brenda ishte ashtu siAi?? dukej nga jashtAi??: demokratike, tolerante pAi??r bindjet ndryshe dhe shpresAi?? e vetme pAi??r rininAi??. NAi?? VV u kyAi??a me shpresAi??n se, duke i bashkuar forcat me shokAi??t dhe shoqet aty, do tAi?? kontribuonim nAi?? luftimin e sAi?? keqes. NjAi?? pjesAi?? tAi?? kohAi??s deri mAi?? sot nAi?? VV isha Asistente e Sekretarit Organizativ nAi?? QendrAi??n e VV-sAi?? nAi?? Gjilan dhe punoja me shumAi?? zell pAi??r forcimin e lAi??vizjes. Motivi pAi??r tAi?? punuar nAi?? krijimin e mundAi??sive pAi??r tAi?? rinjtAi?? e KosovAi??s ishte i lartAi?? edhe pse anAi??tarAi?? tAi?? familjes dhe shokAi??t e shoqet mAi?? thonin se VV-ja nuk ka dallim substancial nga partite tjera. PAi??r kohAi?? tAi?? gjatAi?? nuk i mora seriozisht kAi??to kritika, duke i kualifikuar si dashakeqe.

MirAi??po, me kalimin e kohAi??s, sidomos nAi?? dy vitet e fundit, magjepsja ime me VV-nAi?? sa vinte e zbehej. Zhvillimet e kAi??tyre 24 muajve kanAi?? ndikuar qAi?? nAi?? VV tAi?? krijohet njAi?? klimAi?? shumAi?? e papAi??rshtatshsme pAi??r njAi?? pjesAi?? tAi?? konsiderueshme tAi?? anAi??tarAi??sisAi??. Por kjo nuk ishte as aksidentale e as e rastAi??sishme. Fushatat agresive kundAi??r njAi?? pjese tAi?? gjerAi?? tAi?? anAi??tarAi??sisAi?? ishin tAi?? orkestruara nAi?? mAi??nyrAi?? sistematike dhe pasojat ishin fatale. NjAi?? mjedis tepAi??r armiqAi??sor qAi?? nuk kishte mAi?? fare mirAi??kuptim pAi??r mendimin ndryshe po e bAi??nte qAi??ndrimin gjithnjAi?? e mAi?? pak tAi?? mundur.

DorAi??heqjet e muajve tAi?? fundit nga VV-ja janAi?? rezultat i kAi??saj fryme. Autoritarizmi i ashpAi??r nAi?? organizatAi?? nuk la rrugAi?? tjetAi??r. Ajo harmonia, kompaktAi??sia e fryma demokratike pAi??r tAi?? cilat isha kyAi??ur nAi?? VV kishin qenAi?? fluskAi?? sapuni. NAi?? vend tAi?? tyre kishte intriga, akuza e shpifje nga mAi?? tAi?? ulAi??tat. Krejt kjo e dirixhuar. NAi?? njAi?? ambient tAi?? tillAi?? qAi??ndrimi Ai??shtAi?? i pamundshAi??m. Nuk mund tAi?? vazhdohet me kontribut autentik nAi?? njAi?? organizatAi?? qAi?? nuk lejon zhvillimin e aktivistAi??ve, por vetAi??m i instrumentalizon ata pAi??r qAi??llime tAi?? veAi??anta tAi?? dikujt.

Duke mos u pajtuar me kAi??tAi?? mendAi??si tAi?? organizimit, unAi?? nga sot kam vendosur qAi?? tAi?? ndAi??rpres aktivitetin disavjeAi??ar nAi?? VV. UnAi?? e di qAi?? largimi im do tai??i??i tAi??rbojAi?? disa ish-bashkAi??aktivistAi??/e dhe se linAi??imi e stigmat qAi?? veAi??se kanAi?? filluar ndaj meje do tAi?? forcohen. Ka disa muaj qAi?? kanAi?? filluar tAi?? mAi?? baltosin me mbiemra si ai???spiuneai???, gjoja se informacione tAi?? shumta po qarkullojnAi?? pAi??rmes meje pAi??r interesin e kAi??tij apo atij personi. NjAi?? shpifje shumAi?? e ulAi??t. Por Ai??farAi?? Ai??shtAi?? mAi?? keq e mAi?? rrezikshAi??m Ai??shtAi?? fakti qAi?? cenojnAi?? privatAi??sinAi?? e njerAi??zve pAi??rmes hakimit tAi?? llogarisAi?? sAi?? facebookut. Kjo mAi?? ka ndodhur mua personalisht. Dikush prej tyre mAi?? ka hakuar llogarinAi?? e facebookut dhe ka pAi??lqyer me dhjetAi??ra komente ku fyhej ish-kryetarja e VV-sAi?? nAi?? Gjilan, Besa Baftiu. VepAi??r shumAi?? e poshtAi??r dhe e ulAi??t. Por nuk mund tAi?? shpresoj pAi??r diAi??ka tjetAi??r. Ky Ai??shtAi?? produkti tragjjik i kultivimit tAi?? autoritarizmit nAi?? VV. Nuk mund tAi?? presAi??sh mirAi??kuptim nga ai???aktivistAi??tai??? tAi?? cilAi??t kontrollohen nAi?? mAi??nyrAi?? tAi?? plotAi?? nga drejtuesit e partisAi??.

Kontrolli mbi aktivistAi??t ka shumAi?? nivele, qAi?? nga kontrolli mbi titujt e librave qAi?? duhet tAi?? lexohen e deri tek mAi??nyra se si duhet tAi?? lexohen ata. QAi?? nga filmat qAi?? duhet tAi?? shikohen, e deri tek interpretimi i tyre nAi?? mAi??nyrAi?? dogmatike. QAi?? nga lista e njerAi??zve me tAi?? cilAi??t mund tAi?? rrish, e deri tek ata me tAi?? cilAi??t nuk mund tAi?? rrish.

Totalitarizmi nuk Ai??shtAi?? ndryshe. UnAi?? mund tAi?? ndjej keqardhje pAi??r kAi??to fushata tAi?? presionit, por asnjAi??herAi?? nuk do tAi?? mund tAi?? kenAi?? rol final nAi?? vendimin tim. Nuk do tAi?? dorAi??zohem para tyre.

Nga sot, unAi?? dhe VV ndajmAi?? rrugAi??t. Etiketat pAi??r tradhti do vazhdojnAi?? tAi?? pAi??rdoren ashtu siAi?? janAi?? pAi??rdorur gjatAi?? nAi?? kAi??tAi?? parti pAi??r tAi?? gjithAi?? ata qAi?? mendojnAi?? ndryshe nga lideri i tyre shpirtAi??ror, por as qAi?? do tAi?? mirrem me kAi??tAi??. MAi?? vjen keq qAi?? dikur e kam besuar si tAi?? vAi??rtetAi?? dhe tAi?? sinqertAi?? njAi?? mendAi??si tAi?? tillAi??. Por e mira Ai??shtAi?? qAi?? kjo nuk u kuptua me shumAi?? vonesAi??. Jam e dAi??shpAi??ruar qAi?? kritikat dhe paralajmAi??rimet e miqve dhe familjarAi??ve dolAi??n tAi?? jenAi?? tAi?? vAi??rteta.
NdAi??rkohAi??, nga kAi??tu e tutje, unAi?? do tAi?? pAi??rkushtohem mAi?? shumAi?? nAi?? studimet e mia universitare. Poashtu, aktiviteti im politik do tAi?? vazhdojAi?? edhe mAi?? tej sepse ky nuk Ai??shtAi?? fundi i politikAi??s. Ai??shtAi?? vetAi??m fund i njAi?? episodi tAi?? aktivitetit tim politik. PAi??r format e angazhimit tAi?? mAi??tutjeshAi??m do tAi?? marr vendimin nAi?? ditAi??t, javAi??t e muajt nAi?? vazhdim. Por Ai??farAi?? mund tAi?? ju premtoj, Ai??shtAi?? se cilado qoftAi?? forma, unAi?? do tAi?? pAi??rpiqem tAi?? kontribuojAi?? positivisht pAi??r tAi?? mirAi??n e komunitetit dhe RepublikAi??s.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.