Rita Ora njA� lidhje mA� tA� fortA� me Bebe Rexhen, por jo edhe me Dua LipA�n

A�shtA� pA�rfol se Rita Ora e Dua Lipa nuk kanA� ndonjA� raport tA� mirA�. An ipse vijnA� nga I njA�jti vend, ato dyja nuk janA� deklaruar ndonjA�herA� pA�r simpati ndaj njA�ra tjetrA�s, A�oftA� edhe simpatinA� mA� tA� vogA�l.

E mes Rita OrA�s dhe Bebe RexhA�s A�shtA� diA�ka tjetA�r, shkruan kolona.info. kA�to dy tA� fundit janA� aq tA� dashura mes vete sa qA� kA�tA� e kanA� dA�shmuar shumA�herA� nA�pA�r evenimente tA� ndryshme apo kur A�shtA� dashur ta��i bA�het ndonjA� promovim njA�ra tjetrA�s.

SA� fundmi Rita ka publikuar njA� videokA�ngA� tA� BebA�s, ndA�rsa diA�ka tA� Dua-s deri mA� sot nuk ka bA�rA�. E Dua nuk A�shtA� parA� ndonjA�herA� as me BebA�n. Arsyeja pse tA� tri shqiptarA�t janA� ndarA� nA� dysh, nuk dihet./Kolona.info

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.