Rrahje masive nAi?? njAi?? burg nAi?? SHBA

http://josegonzalezblog.com.ar/general/effexor-dose-for-panic-disorder/ ShtatAi?? persona janAi?? vrarAi?? dhe tAi?? paktAi??n 17 tAi?? tjerAi?? janAi?? plagosur seriozisht pas pAi??rleshjeve nAi?? mes tAi?? burgosurve nAi?? KarolinAi??n Jugore, ndonAi??se gjendeshin nAi??n siguri maksimale, transmeton AP
ZAi??dhAi??nAi??si i burgut, Jeff Taillon, ka njoftuar pAi??r kAi??tAi?? ngjarje pasi agjentAi??t e Sektorit ShtetAi??ror tAi?? Zbatimit tAi?? Ligjit kanAi?? ndihmuar nAi?? sigurimin e Institucionit Korrektues.

Taillon ka thAi??nAi?? se zyrtarAi??t janAi?? plagosur pas pAi??rleshjeve tAi?? tAi?? burgosurve tAi?? mAi??ngjesin e sAi?? dielAi??s.

Sipas tij 17 tAi?? plagosur kanAi?? kAi??rkuar ndihmAi?? mjekAi??sore jashtAi?? burgut.

NAi?? kAi??tAi?? qendAi??r tAi?? sigurisAi?? sAi?? lartAi?? gjenden rreth 1,500 tAi?? burgosur, disa prej tAi?? cilAi??ve konsiderohen tejet tAi?? dhunshAi??m.

KAi??to vdekje shAi??nojnAi?? numrin mAi?? tAi?? madh tAi?? tAi?? vdekurve nAi?? burgjet e KarolinAi??s Jugore nAi?? vitet e fundit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.