RrAi??fimi i Dua LipAi??s pAi??r kthimin e saj nAi?? KosovAi?? si fAi??mijAi??

Dua Lipa ishte 11-vjeAi??are kur prindAi??rit e saj e ulAi??n nAi?? tavolinAi??n e kuzhinAi??s pAi??r tai??i??ia kumtuar lajmin se do tAi?? ktheheshin nAi?? KosovAi??. http://www.irisevers.nl/topamax-obesity-treatment/

Babai i saj, Dukagjin Lipa, kishte diplomuar dhe kishte marrAi?? njAi?? ofertAi?? pune nAi?? kryeqytetin PrishtinAi??. Asokohe, kAi??ngAi??tarja ishte nAi?? pAi??rfundim tAi?? shollAi??s fillore.

ai???Shoqet dhe shokAi??t e mi mAi?? tAi?? mirAi?? tAi?? gjithAi?? do tAi?? shkonin nAi?? shkolla tAi?? ndryshme. UnAi?? u thashAi??: ai???UnAi?? do tAi?? shkoj nAi?? KosovAi??ai???, ka treguar 22-vjeAi??arja pAi??rAi?? http://www.kangle.se/assignment/ The Guardian.

ai???Isha e entuziazmuar. Ne gjithmonAi?? flisnim shqip nAi?? shtAi??pi. I kisha kushAi??rinjtAi?? e mi nAi?? KosovAi??, tAi?? cilAi??t nuk i kisha takuar kurrAi??ai???, ka rrAi??fyer Dua rreth emocioneve tAi?? saja kur iu kumtua lajmi pAi??r tai??i??u kthyer nAi?? vendin e origjinAi??s.

http://www.sieuthivatlieuxaydungonline.com/ho-tro-khach-hang/how-much-does-flagyl-cost

Ajo ka treguar se pas arritjes nAi?? PrishtinAi?? kishte pasur shumAi?? vAi??shtirAi??si nAi?? mAi??sime. ai???Ata ishin shumAi?? pAi??rpara, sa i pAi??rket matematikAi??s dhe shkencave. Mora nota tAi?? kAi??qija, sidomos nAi?? gjashtAi?? muajt e parAi??. Mund ta flisja gjuhAi??n, por nuk dija ta lexoj dhe shkruajai???, ka vazhduar rrAi??fimin Dua.

MirAi??po, nAi?? PrishtinAi?? kishte shumAi??Ai??ka qAi?? i kishte pAi??lqyer kAi??ngAi??tares. NjAi??herAi??sh, pikAi??risht nAi?? kryeqytetin e KosovAi??s, ajo i kishte marrAi?? hapat e parAi?? nAi?? aspektin muzikor, ndAi??rsa kishte marrAi?? pjesAi?? nAi?? koncertet e Snoop Dogg dhe Method Man.

NAi?? atAi?? periudhAi??, krahas hip-hopit, Dua kishte filluar tAi?? dAi??gjonte muzikAi??n e yjeve tAi?? muzikAi??s pop, si Pink, Nelly Furtado, Katy Perry e Christina Aguilera, kAi??ngAi??t e tAi?? cilave provonte tai??i??i kAi??ndojAi??.

NdAi??rsa kur i mbushi 14 vjet, ajo u ul pAi??r njAi?? tjetAi??r bisedAi?? me prindAi??rit e saj. Lipa u tha prindAi??rve se dAi??shironte tAi?? kthehej nAi?? LondAi??r pAi??r tAi?? ndjekur karrierAi??n muzikore dhe ata bAi??nAi?? mirAi?? qAi?? e dAi??gjuan.

ai???E dija se nuk do tAi?? isha nAi?? gjendje qAi?? tAi?? arrija sukses nAi?? shkallAi?? botAi??rore duke jetuar nAi?? KosovAi??ai???, ka thAi??nAi?? Dua.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.