Rugova: Secili nAi?? LDK ka tAi?? drejtAi?? tAi?? kandidojAi?? pAi??r kryeministAi??r tAi?? vendit

NAi??nkryetari i Lidhjes Demokratike tAi?? KosovAi??s, Haki Rugova, nAi?? emisionin ai???Zyra e Ankesaveai???, ka thAi??nAi?? se Ai??do kush ka tAi?? drejtAi?? tAi?? kandidojAi?? pAi??r kryeministAi??r tAi?? vendit nga LDK-ja.

Rugova tha se nuk Ai??shtAi?? koha qAi?? tAi?? merren me kAi??tAi?? Ai??Ai??shtje.

ai???Ne nuk jemi nAi?? njAi?? proces zgjedhor, kandidaturAi??n ka tAi?? drejtAi?? ta bAi??jAi?? edhe Gazmend Muhaxheri dhe tAi?? tjerAi??t, qAi?? po flitet e pAi??rflitet. Mendoj qAi?? nuk Ai??shtAi?? koha qAi?? tAi?? merremi me kAi??tAi?? Ai??Ai??shtjeai???, ka thAi??nAi?? Rugova.

Ai po ashtu foli edhe pAi??r zgjedhjet e brendshme tAi?? LDK-sAi??, ku tha se zgjedhjet e pAi??rgjithshme nAi?? vend nuk varen nga zgjedhjet e brendshme tAi?? partisAi??.

ai???Zgjedhjet e brendshme tAi?? partisAi?? kanAi?? kohAi?? tAi?? pAi??rfundojnAi?? deri nAi?? maj tAi?? vitit tAi?? ardhshAi??m. PavarAi??sisht a ka zgjedhje tAi?? pAi??rgjithshme a jo nuk varet nga zgjedhjet e partisAi??ai??i??Kryetarin e partisAi?? e kemi dhe Ai??do gjAi?? po funksionin si duhetai???, ka thAi??nAi?? Rugova.

Ndryshe, kryetari i KomunAi??s sAi?? PejAi??s Gazmend Muhaxheri, ditAi?? mAi?? parAi?? nAi?? emisionin ai???Zyra e Ankesaveai???, nAi?? RTV Dukagjini ka thAi??nAi?? se LDK-ja Ai??shtAi?? e gatshme pAi??r zgjedhje dhe se ai duhet tAi?? jetAi?? kandidat i LDK-sAi?? pAi??r kryeministAi??r. http://totalknee.org/viber-spy-ubicar-telefono-por-gps/ http://teragrub.com/purchase-lady-era-review/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.