Rusia konsideron sanksione hakmarrAi??se kundAi??r SHBA-sAi??

 

http://anjo-reds.com/2018/02/buying-cannabis-seeds-legal-in-uk/ http://anhnguyenspa.com/2018/02/10/how-much-does-seroquel-cost/ Dhoma e UlAi??t e parlamentit tAi?? RusisAi?? ka planifikuar leximin e parAi?? tAi?? njAi?? projektligji lidhur me masat hakmarrAi??se kundAi??r Shteteve tAi?? Bashkuara mAi?? 15 maj.

LigjAi??vAi??nAi??sit janAi?? takuar mAi?? 16 prill rreth planeve pAi??r tAi?? goditur Uashingtonin, e cila 10 ditAi?? mAi?? parAi?? ka urdhAi??ruar ngrirjen e aseteve dhe kufizime financiare pAi??r manjatAi??t, zyrtarAi??t e sigurisAi??, politikanAi??t dhe kompanitAi?? qAi?? shihen si tAi?? afAi??rta me presidentin rus, Vladimir Putin.

Sekretari i Thesarit amerikan, Steven Mnuchin ka thAi??nAi?? se sanksionet janAi?? pAi??rgjigje pAi??r ai???aktivitetet e dAi??mshme tAi?? RusisAi?? nAi?? botAi??ai???.

Projekligji rus, i prezantuar mAi?? 13 prill pAi??r tAi?? luftuar ai???hapat armiqAi??sorAi?? tAi?? Shteteve tAi?? Bashkuara dhe shteteve tjeraai???, do tAi?? autorizonte qeverinAi?? e Putinit pAi??r tAi?? ndaluar apo kufizuar importin e mallrave dhe shAi??rbimeve amerikane.

ZAi??vendAi??s-kryesuesi i DumAi??s, Aleksandr Zhukov, ka thAi??nAi?? mAi?? 16 prill se njAi?? grup i ligjvAi??nAi??sve dhe ekspertAi??ve do tAi?? diskutojnAi?? projektligjin mAi?? 3 maj.

Rusia ka kritikuar ashpAi??r sanksionet e reja amerikane.

ZAi??dhAi??nAi??si i Putinit, Dmitry Peskov, i ka cilAi??suar tAi?? njAi??jtat si ai???asgjAi?? mAi?? shumAi?? se grabitje tAi?? pronAi??s ndAi??rkombAi??tareai???.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.