Rusia mund tAi?? ketAi?? ai???manipuluarai??? provat nAi?? sulmin nAi?? Duma

http://trippafin.com/purchase-purim/ http://mindful-therapy.dk/aldactone-50-mg-price-in-india/ Rusia mund tAi?? ketAi?? manipuluar me vendin ku ka ndodhur sulmi i dyshuar kimik nAi?? Duma tAi?? SirisAi??, ka thAi??nAi?? i dAi??rguar i SHBA-sAi?? nAi?? OrganizatAi??n pAi??r Ndalimin e ArmAi??ve Kimike, duke i bAi??rAi?? thirrje kAi??tij organi qAi?? tAi?? dAi??nojAi?? pAi??rdorimin e vazhdueshAi??m tAi?? kAi??tyre armAi??ve.
KAi??to komente vijnAi?? pas njAi?? takimi me dyer tAi?? mbyllura tAi?? OrganizatAi??s pAi??r Ndalimin e ArmAi??ve Kimike (OPCW), pas sulmit mAi?? 7 prill nAi?? Duma, ku u vranAi?? dhjetAi??ra persona.

ai???Ky kAi??shill Ai??shtAi?? vonuar qAi?? tAi?? dAi??nojAi?? QeverinAi?? siriane pAi??r pAi??rdorimin e armAi??ve kimikeai???, ka thAi??nAi?? ambasadori amerikan, Kenneth Ward, raporton Reuters.

ai???Sipas mendimit tonAi??, rusAi??t mund ta kenAi?? vizituar vendngjarjen. Ai??shtAi?? shqetAi??suese pasi ata mund tAi?? kenAi?? manipuluar provat, me qAi??llim qAi?? tAi?? pengojnAi?? pAi??rpjekjet e misionit tAi?? OPCW pAi??r gjetjen e fakteve dhe pAi??r tAi?? kryer njAi?? hetim efektivai???, ka thAi??nAi?? tutje ai.

Shtetet e Bashkuara, Britania dhe Franca kanAi?? kryer sulme ajrore tAi?? premten, nAi?? tri lokalcione ku dyshohet se ka pasur armAi?? kimike.

Presidenti amerikan, Donald Trump ka thAi??nAi?? se sulmet kanAi?? kryer misionin, qAi?? ishte pAi??r tAi?? minuar pAi??rpjekjet e QeverisAi?? siriane pAi??r tAi?? prodhuar dhe pAi??rdorur armAi?? kimike.

InspektorAi??t e OrganizatAi??s pAi??r Ndalimin e ArmAi??ve Kimike do tAi?? vizitojnAi?? vendin ku ndodhi sulmi nAi?? Duma, pAi??r tAi?? mbledhur prova, pAi??r tAi?? intervistuar dAi??shmitarAi??t, me qAi??llim qAi?? tAi?? hetojnAi?? nAi??se helmet e ndaluara janAi?? pAi??rdorur nAi?? sulmin e 7 prillit. /rel/.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.