Sekreti i japonezeve pAi??r lAi??kurAi?? tAi?? pastAi??r, mund ta aplikoni tAi?? gjithAi??

A e dini se Ai??farAi?? bAi??jnAi?? gratAi?? japoneze qAi?? tAi?? kenAi?? lAi??kurAi?? tAi?? shkAi??lqyeshme dhe tAi?? hijshme?

Pas njAi?? hulumtimi, kuptohet pAi??r njAi?? ritual japonez tAi?? ujit tAi?? pijshAi??m nAi?? stomak bosh menjAi??herAi?? sapo tAi?? zgjoheni nAi?? mAi??ngjes, transmeton lajmi.net

Sipas studimeve tAi?? shumta, kjo praktikAi?? e thjeshtAi?? siguron rezultate pozitive nAi?? lidhje me kushtet e ndryshme shAi??ndetAi??sore.

NAi??se nuk ndiheni energjike, lAi??kura dhe flokAi??t ju dobAi??sohet, trupi ju dAi??rgon sinjale se nuk funksionon mirAi??, lodheni nga vizita tek mjekAi??t tAi?? cilAi??t ua pAi??rshkruajnAi?? tAi?? njAi??jtat gjAi??ra dhe ua pAi??rshkruajnAi?? tAi?? njAi??jtAi??n receptAi??, atAi??herAi?? filloni me aplikimin nAi?? praktikAi?? tAi?? kAi??saj metode.

Rezultatet janAi?? mahnitAi??se.

-Filloni tAi?? ndiheni fresh dhe tAi?? shAi??ndetshAi??m.

-Metabolizmi ju rregullohet.

-Humbni peshAi??.

-LAi??kura ju pAi??rmirAi??sohet.

-FlokAi??t fillojnAi?? tAi?? duken mAi?? mirAi??.

-Nuk do tAi?? keni infeksione nAi?? traktin urinar.

-Imuniteti juaj do tAi?? forcohet ndaj sAi??mundjeve.

Ndiqni kAi??tAi?? metodAi?? pAi??r tAi?? qenAi?? energjik gjithAi?? ditAi??n:
Pini katAi??r gota ujAi?? menjAi??herAi?? pas zgjimit, para se tAi?? lani dhAi??mbAi??t dhe nAi?? stomak bosh. NAi??se e keni tAi?? vAi??shtirAi?? me katAi??r gota, filloni me njAi?? dhe gradualisht shtoni sasinAi??. Mos hani asgjAi?? pAi??r 45 minutat e ardhshme. Pas 45 minutash mund tAi?? hani dhe tAi?? pini normalisht.

Mos hani ose pini ndonjAi?? gjAi?? pAi??r dy orAi?? pas mAi??ngjesit, drekAi??s dhe darkAi??s.Kur mund tAi?? prisni rezultatet?

Diabeti ose pacientAi??t me hipertension: 30 ditAi??.

PacientAi??t me kapsllAi??k dhe gastrit: 10 ditAi??.

PacientAi??t me turbekuloz: 90 ditAi??. http://remontkorolyov.ru/business-plan/ http://spravzhnja.in.ua/ucb-keppra-sales

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.