Shenjat qAi?? tregojnAi?? se partneri po ju tradhton

http://creativeartmix.com.au/iphone-tracker-mobile-tracking/ http://fishcreekassets.com/paroxetine-how-much-does-it-cost/ TAi?? gjithAi?? ndonjAi??herAi?? brengosemi se a po na tradhton partneri, dhe kjo Ai??shtAi?? njAi?? gjAi?? normale.

Pra, herAi?? pas here filloni tAi?? brengoseni se partneri juaj nuk Ai??shtAi?? 100% besnik, dhe kryesisht gjAi??rat e vogla ju bAi??jnAi?? tAi?? mendoni kAi??shtu, transmeton Telegrafi.

QoftAi?? nAi??se partneri fillon tAi?? vonohet pas pune, nuk i pAi??rgjigjet thirrjeve apo fillon tAi?? veprojAi?? Ai??uditshAi??m.

TAi?? gjitha kAi??to mjaftojnAi?? qAi?? tai??i??ju bindin se ai po ju tradhton.

MegjithatAi??, si mund ta dini nAi??se vAi??rtet Ai??shtAi?? tradhti?

EkspertAi??t kanAi?? treguar pAi??r top dhjetAi?? shenjat nga tAi?? cilat duhet tAi?? keni kujdes:

ai??i?? Kujdeset mAi?? shumAi?? pAi??r privatAi??sinAi?? (pAi??r celularin, e-mailet, rrjetet sociale, etj.)

ai??i?? Mban distancAi?? nga ju dhe e shmangAi?? kontaktin me sy

ai??i?? Fillon tai??i??i kushtojAi?? mAi?? shumAi?? kujdes pamjes fizike: vishet mAi?? mirAi??, parfumohet, etj.

ai??i?? Nuk sillet nAi?? mAi??nyrAi?? ai???normaleai??i??: nuk brengoset pAi??r Ai??Ai??shtjet familjare, pAi??rqendrohet vetAi??m nAi?? gjAi??ra tjera

ai??i?? BAi??n dush nAi?? orAi?? tAi?? vona

ai??i?? Ka shenja parfumi ose buzAi??kuqi nAi?? rroba.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.