Shkolla a�?Faik Konicaa�? pA�r herA� tA� parA� me revistA�n e saj

Me 1 Qershor, pikA�risht nA� ditA�n e fA�mijA�ve, shkolla fillore Faik Konica ka zgjedhur tA� botoj revistA�n e saj. A�shtA� numri i parA� i kA�saj reviste dhe promovimi i saj A�shtA� bA�rA� nA� ambientet e shkollA�s, e shoqA�ruar me disa pika baleti, kA�ngA� e valle, shkruan Kolona.info.
Emri i revistA�s A�shtA� a�?ArdhmA�riaa�? dhe do tA� vazhdoj tA� botohet nga dita e sotme.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.