Shpallet fituesi i edicionit tAi?? parAi??, ja kush mori kupAi??n ai???VirtuozAi??tai???

http://makeupbyana.pl/?p=8101 Laura Llozi Ai??shtAi?? fituesja e Ai??mimit tAi?? parAi?? tAi?? edicionit ai???VirtuozAi??tai???, spektaklit qAi?? pAi??r plot 10 javAi?? prezantoi para publikut tAi?? rinj tAi?? talentuar nAi?? disa kategori tAi?? muzikAi??s klasike.Ai??

7 konkurrentAi??t qAi?? mbAi??rritAi??n deri nAi?? finale, ua lanAi?? vendin deri nAi?? fund tre finalistAi??ve.


Xhoiden Dervishi, fituesi i Ai??mimit tAi?? parAi?? tAi?? kategorisAi?? Kanto; Eskejda Alkja, fituesja e Ai??mimit tAi?? parAi?? tAi?? kategorisAi?? Balet dhe Laura Llozi, fituesja e Ai??mimit tAi?? parAi?? nAi?? kategorinAi?? Instrument, garuan mes tyre deri nAi?? fund tAi?? mbrAi??mjes.

Ai??mimin e parAi?? pAi??r Laura Llozin e dha ministrja e KulturAi??s, Mirela Kumbaro, e cila kishte ardhur enkas pAi??r tAi?? pAi??rshAi??ndetur natAi??n finale tAi?? kAi??tij edicioni.
http://bursasoylem.com/2018/02/13/cleocin-cream-over-the-counter/
Finalja e sotme kishte tAi?? ftuar tAi?? shumtAi?? nga kategori tAi?? ndryshme, si balerina Klaudia Pepa, violinisti Piro Gjezi etj.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.