Shpend Ahmeti ka njAi?? lajm tAi?? mirAi?? pAi??r qytetarAi??t e PrishtinAi??s

Kryetari i KomunAi??s sAi?? PrishtinAi??s, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se ka kaluar projekti I parkingut tAi?? madh nAi??ntokAi??sorAi?? te Fakulteti Filologjik.

ai???Sot, nAi?? Komitetin NdAi??rministror pAi??r Partneritet Publiko Privat ka kaluar projekti i parkingut tAi?? madh nAi??ntokAi??sor te Fakulteti Filologjik me minimum 500 vendparkime. Falenderoj drejtorinAi?? e Planifikimit dhe Zhvillimit tAi?? Qendrueshem dhe drejtorin Genc Bashota si edhe Deloitte qAi?? na ka ndihmuar me fizibilitetin e kAi??tij projekti madhorai???, ka thAi??nAi?? Ahmeti.

Ai ka thAi??nAi?? se nAi?? dy javet nAi?? vijim do tAi?? organizohet njAi?? takim informues me investitorAi??t potencial dhe shumAi?? shpejtAi?? projekti do tAi?? dalAi?? nAi?? tenderim.
ai???Super lajm pAi??r PrishtinAi??nai???, tha kryetari Ahmeti. http://dymonpower.ca/?p=48477

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.