Si tAi?? bAi??sh grimin dhe si tAi?? bartAi??sh syzet?

 

NAi??se rastAi??sisht edhe ti je ndAi??r ato damat e reja tAi?? cilat bartin syze, Ai??shtAi?? mirAi?? tAi?? dini qAi?? sytAi?? tuaj, pavarAi??sisht syzeve, mundesh tai??i??i theksosh bukur dhe tai??i??i bAi??sh grim.

Edhe pse mbase tAi?? duket qAi?? pAi??r shkak tAi?? syzeve sytAi?? nuk mund tAi?? vihen nAi?? pah, ai???me grimai??? tAi?? menAi??ur Ai??shtAi?? lehtAi?? tAi?? arrish pamjen e cila do tai??i??ju bAi??jAi?? tAi?? parezistueshme.

Ndiqni kAi??shillat pAi??r tAi?? pasur njAi?? shikim magjepsAi??s, pa harruar edhe shAi??ndetin e syve, transmeton Telegrafi.

http://905marketing.com/fosamax-plus-d-cal-price/

http://carlsberg.ve-ya.com/keppra-500-mg-price/ Grimi me syze http://toeictrainers.com/where-can-you-buy-risperdal/
ai??? Fillohet me pluhurat e syve, duke i zgjedhur nAi?? bazAi?? tAi?? ngjyrAi??s sAi?? lAi??kurAi??s dhe syve.

ai??? Ai??shtAi?? e kAi??shillueshme qAi?? tAi?? pAi??rdorni syze me xhama antireflektues pAi??r tAi?? shmangur mbledhjen e depozitave kozmetike.

ai??? Shmangni kremrat ose fondatinAi??n tepAi??r vajore qAi?? mund tAi?? njollosin xhamat.

ai??? Mos e teproni me grimin nAi?? sy.

ai??? KAi??shillohen ngjyra tAi?? errAi??ta si kafja, e kaltra dhe vjollca qAi?? e bAi??jnAi?? shikimin mAi?? tAi?? thellAi?? dhe mbi tAi?? gjitha e theksojnAi?? atAi??.

ai??? Femrat miope, xhamat e syzeve ua zvogAi??lojnAi?? sytAi??. PAi??r tai??i??i zmadhuar mAi?? shumAi?? janAi?? tAi?? kAi??shillueshme nuancat e errAi??ta dhe lapsa tAi?? hapur, ndAi??rsa rimeli i zi duhet vAi??nAi?? me bollAi??k.

ai??? GratAi?? hipermetrope kanAi?? problemin e kundAi??rt: xhamat ua zmadhojnAi?? sytAi??. Nuancat e hapura janAi?? tAi?? pAi??rshtatshme nAi?? kAi??tAi?? rast, por ndalohet lapsi i zi dhe rimeli qAi?? duhet vendosur sa mAi?? lehtAi??. NAi?? kAi??tAi?? mAi??nyrAi??, sytAi?? nuk ngjajnAi?? tAi?? mAi??dhenj.

ai??? PAi??r ato qAi?? kanAi?? pak dioptri, ekzistojnAi?? syze me skelete tAi?? veAi??anta tAi?? pAi??rshtatshme pAi??r grim, sepse e kanAi?? pjesAi??n e pAi??rparme tAi?? lAi??vizshme: mund tAi?? ngresh dhe tAi?? ulAi??sh ose njAi??rAi??n lente, ose tjetrAi??n.

Grimi me lente

ai??? Hapi i parAi?? pasi tAi?? keni vAi??nAi?? lentat Ai??shtAi?? vendosja nAi?? fytyrAi?? e fondatinAi??s dhe jo anasjelltas.

ai??? NAi??se mbani lente, duhet tAi?? pAi??rdorni produkte kundAi??r ujit dhe me kohAi??zgjatje maksimale, sepse sytAi?? me lente nuk i tolerojnAi?? aspak papastAi??rtitAi?? e grimit.

ai??? PAi??r tAi?? larguar grimin nga fytyra, duhet tAi?? shmangni produktet qAi?? pAi??rmbajnAi?? substanca alkoolike.

ai??? BAi??ni kujdes qAi?? lentat tai??i??i prekni vetAi??m me duar tAi?? pastra dhe duke u siguruar qAi?? nuk kanAi?? papastAi??rti tAi?? grimit.

ai??? Kur pAi??rdorni lente, Ai??shtAi?? shumAi?? e rAi??ndAi??sishme qAi?? herAi?? pas here tAi?? ndryshoni lapsnin e syve, rimelin dhe fondatinAi??n: te produktet e pAi??rdorura pAi??r 3-4 muaj ekziston rreziku qAi?? tAi?? gjenden baktere, gjAi?? qAi?? mAi?? tej mund tAi?? shkaktojAi?? edhe irritimin e syve.

ai??? Duhet tAi?? pAi??rdorni produkte kozmetike cilAi??sore, duke i blerAi?? ato nAi?? dyqane tAi?? shtrenjta kozmetike ose farmaci, mAi?? mirAi?? akoma nAi??se janAi?? antialergjikAi??, sepse janAi?? tAi?? pAi??rshtatshAi??m pAi??r sy tAi?? ndjeshAi??m. NAi?? fakt, produktet kozmetike mund ta kenAi?? afatin e pAi??rdorimit 1-6 muaj.

ai??? Mos i aplikoni asnjAi??herAi?? produktet kozmetike shumAi?? afAi??r syrit. Shmangni ato vajore dhe ato qAi?? pAi??rmbajnAi?? lanolinAi??, duke qenAi?? se Ai??shtAi?? njAi?? nga substancat mAi?? alergjike.

ai??? Rimeli Ai??shtAi?? i pirur tAi?? thAi??rrmohet pas disa orAi??ve qAi?? e keni vAi??nAi?? nAi?? sy, kAi??shtu qAi?? kAi??shillohet ta pAi??rdorni lehtAi??.

ai??? Edhe peneli duhet ndAi??rruar Ai??do 3-4 muaj dhe nuk duhet aplikuar mbi tAi?? gjithAi?? bordurin e qepallAi??s sAi?? syrit, sepse mund tAi?? krijojAi?? irritim.

ai??? Pluhurat me ngjyra ylberi, ose tAi?? shndritshAi??m mund tai??i??i irritojnAi?? lehtAi??sisht sytAi?? e ndjeshAi??m. KAi??shtu Ai??shtAi?? mAi?? mirAi?? qAi?? tAi?? zgjidhen ngjyra mAi?? bazike dhe tAi?? pAi??rqendroheni te nuancat e lehta, por homogjene.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.