Si t’i bëni flokët kaçurrela me metoda të ndryshme?

Shumë gra dëshirojnë të kenë flokë kaçurrela. Por shumë prej tyre pavarësisht mundit e shpenzimeve të shumta dështojnë vazhdimisht.

Por ne kemi një zgjidhje për këtë.

Më poshtë do të shihni disa metoda të pazakonta por shumë efektive për t’i bërë flokët tuaja kaçurrela, transmeton Klan Kosova.

Përpos që nuk do t’iu kushtojnë asgjë, do t’iu marrë edhe tepër pak kohë.

Mos hezitoni t’i provoni!

Përdorni shiritin e kokës

Telat e flokëve

Bluzë ose peshqir

Shkopinjtë për ushqim

Përdorni letrat e tualetit

Bëni bishtaleca dhe më pas lëshoni

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.