Sulmohet shtAi??pia e nAi??nkryetarit shqiptar nAi?? qytetin e SerbisAi??

http://creativeartmix.com.au/micronase-online-stopwatch/ Partia e Aksionit Demokratik (SDA) tAi?? Sanxhakut njofton se natAi??n ndAi??rmjet tAi?? dielAi??s dhe tAi?? hAi??nAi??s nAi?? oborrin e shtAi??pisAi?? familjare tAi?? ushtruesit tAi?? detyrAi??s sAi?? kryetarit tAi?? kAi??saj partie, Salih Hotit, nAi?? Tutin, Ai??shtAi?? aktivizuar mjeti shpAi??rthyes me fuqi tAi?? madhe shkatAi??rruese, raporton ai???Danasai??? i Beogradit, transmeton Koha.net.
Sipas komunikatAi??s sAi?? kAi??saj partie, sulmi nAi?? Hotin Ai??shtAi?? pasojAi?? e qAi??ndrimit tolerantAi?? tAi?? organeve tAi?? pushtetit ndaj sulmeve qAi?? u bAi??het pAi??rfaqAi??suesve tAi?? boshnjakAi??ve (nAi?? Serbi), thuhet nAi?? komunikatAi??n e SDA tAi?? Sanxhakut.

Kjo parti kAi??rkon tAi?? ndriAi??ohen krimet ndaj boshnjakAi??ve tAi?? Sanxhakut, dorasAi??t tAi?? dAi??nohen dhe qAi?? tAi?? harmonizohet struktura kombAi??tare e tAi?? punAi??suarve nAi?? organet shtetAi??rore me autorizime publike me atAi?? tAi?? strukturAi??s kombAi??tare tAi?? popullsisAi?? nAi?? komunat e Sanxhakut, transmeton Koha.net.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.